banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Beyazgül'den Sarı Yeşillilere destek

Buhafta sahasında Hacattepespor'uyenerek 3puanla tanışan Şanlıurfaspor'da keyifler yerine geldi. 

Yeni oluşumla Kulüp Başkanı seçilen Emin Yetim ve yeni kadrolara büyük destek sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bugün Şanlıurfasporlu futbolcuların antremanını izleyerek desteğini devam ettirdi.

Şanlıurfaspor tesislerinde yapılan anrtemana katılan Başkan Beyazgül: "Beklediğimiz galibiyet haberini bu hafta aldık. Ben de ekibimizi tebrik etmek için bugün  Şanlıurfaspor tesislerinde antrenmanlara katıldım. Takımımız başarıya inanmış. Motivasyonları yüksek. İnşallah güzel haberleri almaya devam edeceğiz."dedi

Şanlıurfaspor yöetimiden yapılan açıklamada: " Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kulüp tesislerimize gelerek teknik heyet ve futbolcularımıza moral ziyaretinde bulundular. Sn.Beyazgül, daha sonra kulüp Başkanımız Emin Yetim ve yönetim kurulu üyelerimizle bir toplantı yaptılar. Başkanımıza destek- ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 3 yıl önce

Sayın Beyazgül ve İlgili yetkililere sesleniyorum. Şehrimizi 3.Dünya ülkelerinin manzarasını andıran görüntülerden kurtarın. Kaldırımlar, Sokaklar ve hatta Caddeler işgal edilmiştir. Tek bir örnek: M. Akif Cad. BİM karşısındaki bir dükkân; kaldırımın üzerine tam 40 cm. (iki karo) Duvar örmüş ve dahası, 180 cm caddenin üzerine araç lastiği, tahta, duba vb. cisimlerle caddeyi (kavşak) işgal etmiştir. Trafik kanununun 14.maddesine aykırı olan bu duruma DUR diyecek kimse yok mu? Neden görmezlikten geliniyor ve yasal işlem yapılmıyor merak ediyorum! kamu ait bir yerin işgalini bildirim benim vatandaşlık görevimdir.

Avatar
Serkan 3 yıl önce

Sayın Beyazgül ve İlgili yetkililere sesleniyorum. Şehrimizi 3.Dünya ülkelerinin manzarasını andıran görüntülerden kurtarın. Kaldırımlar, Sokaklar ve hatta Caddeler işgal edilmiştir. Tek bir örnek: M. Akif Cad. BİM karşısındaki bir dükkân; kaldırımın üzerine tam 40 cm. (iki karo) Duvar örmüş ve dahası, 180 cm caddenin üzerine araç lastiği, tahta, duba vb. cisimlerle caddeyi (kavşak) işgal etmiştir. Trafik kanununun 14.maddesine aykırı olan bu duruma DUR diyecek kimse yok mu? Neden görmezlikten geliniyor ve yasal işlem yapılmıyor merak ediyorum! kamuya ait bir yerin işgalini bildirmek ve gereğini talep etmek vatandaşlık görevimdir.