banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ENGELSİZ SPORCULARA ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli hafta sonu mesaisini ziyaretlerle değerlendirirken, Şanlıurfa Göbeklitepe Engelliler Spor Kulübünü de ziyaret ederek engelsiz sporcularla buluştu.

Kulüp Başkanı Yılmaz Acemoğlu ve sporcularla bir araya gelen Başkan Baydilli sporculara başarılar dilerken, her zaman desteklerinin kendileriyle olduğunu iletti. Engelli vatandaşları her zaman önemsediklerini söyleyen Başkan Baydilli, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi ve Şanlıurfa’da bir ilk olarak engelsiz park projesini kazandırdıklarını hatırlattı.

Başkan Baydilli ziyarette şunları söyledi: “Bugün Şanlıurfa Göbeklitepe Engelliler Spor Kulübümüzü ziyaret edip hem Kulüp Başkanı Yılmaz Acemoğlu hem de sporcu kardeşlerimizle bir araya geldik. Ben kardeşlerimizi durumlarını bir engel görmeyip mücadele ettikleri için, spor yaptıkları için tebrik ediyorum. Biz de her zaman yaptığımız çalışmalarla engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Her zaman kardeşlerimizin yanında ve destekçisi olacağız” diye konuştu.

Başkan Baydilli ziyarette engelli vatandaşların sorunlarını ve taleplerini not alıp ilgili birimlere çalışma yapılması için aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.