banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Bangura'nın transferinin sırrı çözüldü

Şanlıurfaspor’un devre arasında Bursaspor’dan kiraladığı Sierra Leoneli futbolcu Ibrahım Teteh Bangura için kasasından para çıkmadığı, transfere Dünya Göz Hastanesinin sponsorluk yaptığı bildirildi.

 

Kulüp Basın Sözcüsü Müslüm Yanmaz,  transferin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in girişimleriyle gerçekleştiğini belirtti.

 

FORMA REKLAMI DEĞİŞTİ

Yanmaz, yaptığı açıklamada, Riga boyanın patronu Mahmut T.’nin tutuklanmasından sonra 14 kulüp gibi kendilerinin de bu firmayla yaptıkları forma reklamı anlaşmasını iptal ettiklerini belirtti. Yanmaz, “Bangura’nın 280 bin Avro’luk transfer maliyetini Dünya Göz Hastanesi karşılamıştı. Biz de onlara jest olsun diye formamıza Dünya Göz Hastanesinin reklamını koyduk” dedi.

 

Bu sezonun ilk yarısında Bursaspor forması altında 12 maç oynayan 24 yaşındaki futbolcu, bekleneni verememişti.

HİZMET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.