banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bahri Kaya'dan Ramazan Açıklaması

Şanlıurfaspor Kulübü geçtiğimiz günlerde oyuncusu Ramazan Salkadro dışı bırakmıştı. Kulüp kadro dışı bırakma sebebi olarakta Ramazan'ın disiplinsiz ve saygısız davranışlar içinde bulunmasını göstermişti.

Gelişmelerin üzerine Ramazan Sal'ı arayarak değerlendirme yapmasını istemiştim. Şanlıurfasporlu futbolcu kadro dışı kalmasının, kulübün açıklaması ile alakası olmadığını söylemiş ve nedenlerini anlatmıştı.

Ramazan'ın açıklamaları ile kulübün açıklamalarının birbirleri ile örtüşmemesi üzerine, Şanlıurfaspor Teknik direktörü Bahri Kaya'nın da yorumlarını almam gerektiğini düşündüm. Dün kendisini aradım ancak ulaşamadım. Bugün konu ile ilgili haberi okuyan ve bana ulaşan Teknik Direktör Bahri Kaya'nın söylediklerini size aynen aktarıyorum. "Haberi daha yeni gördüm ve çok şaşırdım. Ramazan'ın maddi konular ile ilgili kulübü adına söylediklerini doğru bulmuyorum.

Kulüpten alacağı olabilir, parasal konulara ben fazla girmek istemiyorum. Ama kadro dışı kalmasının kulüpten alacaklarını istemesi ile hiçbir alakası yoktur. Ayrıca hiç bir futbolcu alacağını istediği için kadro dışı kalmaz.

 

Ramazan'ın disiplin dışı davranışları, bir futbolcuya yakışmayacak hareketlerde bulunması ;bizim bu kararı almamıza neden oldu. Sonuçta Ramazan'ın arkadaşlarının yanında söylediği cümleleri herkes duydu. Alacakları yüzünden Türkiye Futbol Federasyonu'na yazı verdiğinden gerek yönetimin gerekse benim kesinlikle haberim yoktu.

 

Biz konuyu Razaman'ın size yaptığı açıklamaları okuduğumuzda öğrendik. Şimdilik söylemek istediklerim bu kadar. Zaten önümüzdeki günlerde konu ile ilgili gerekli açıklamaları yapacağım."

Ajansspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.