banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Ankaragücü: 0 Şanlıurfaspor: 1

Mağlup olduğu 13 karşılaşmada temposu ve mücadele azmi hiç düşmeyen Ankaragücü için son oynadığı Manisaspor maçı için fazla yorum yapmak zor. Skora ve şartlara isyan eden oyun anlayışını bu hafta sahada göremedik. Bu karşılaşmada dar kadro yapısında bir de Gürkan Alver"in cezalı oluşu ayrı bir hareket.

Şanlıurfaspor, Manisaspor galibiyeti ve ardından Kartalspor beraberliği ile iki haftada topladığı dört puan sonrası yakaladığı çıkışı devam ettiriyor.

MAÇ: MKE Ankaragücü - Şanlıurfaspor

TARİH: 16 Şubat 2013, Cumartesi

SAAT: 13:00

STAD: 19 MAYIS

 

 

Ankaragücü: Bayram, Volkan, Mehmet Taşçı, Bilal, Aytaç, Gökhan, Kaan, Timur Bayram, Serkan, Enes, Teoman Sefa

Şanlıurfaspor: Atacan, Abdülhamit, Yiğitcan, Onur, Özgür, Mehmet, Sankoh, Murat, Serdar, Gökhan Kaba, Bangura

 

PTT 1. ligde zor günler geçiren Ankaragücü kendi sahasında karşılaştığı ligin iddialı takımı Şanlıurfaspor'a 82. dakika da Kıvanç Karakaş'ın kaydettiği golle 1-0 boyun eğdi ve 82. dakika da yediği golle sahasında 3 puanı kaybeden ekip oldu.  nkaragücü kendi sahasında Şanlıurfaspor ile oynadığı maçta cezası nedeniyle seyircisiz oynadı. Şanlıurfaspor ise bir golle aldığı üç puanla döndü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.