banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ankara Demirspor 2-1 Şanlıurfaspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup ikinci yarı ilk haftasında Şanlıurfaspor, deplasmanda konuk olduğu Ankara Demirspor'a 2-1 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.


TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanında konuk olduğu Ankara Demirspor'a ilk yarıda Engin Keleş'in attığı gollerle devreyi 2-0 mağlup tamamladı.İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha derli toplu oyun sergileyen Sarı yeşiller baskısı sonucu Çağrı Bülbül'ün kendi kalesine attığı golle maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

2. Lig Beyaz Grupta 7 maçtır galip gelemeyen Şanlıurfaspor, aldığı bu mağlubiyetle ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Sarı-yeşilli ekip aldığı bu mağlubiyetle ligde galip gelememe serisini 8 maça çıkardı.Şanlıurfaspor sezonun ilk yarısını 23 puanla onuncu sırada tamamlamıştı.Sarı yeşiller aldığı bu mağlubiyetle 23 puanda kaldı ve 11.Sıraya geriledi.(RHA Ajans)

Anahtar Kelimeler:
Ankara Demirspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.