banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Albimo Alanyaspor: 1 – Şanlıurfaspor: 1

PTT 1. Lig’in 15. Haftasında Albimo Alanyaspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi. Ligde şampiyonluğu kovalayan ve geçen hafta evinde Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, Albimo Alanyaspor’la da 1-1 berabere kaldı.

Alanya Oba Stadı'nda oynanan ve hakem Barış Şimşek'in düdük çaldığı mücadeleye ev sahibi takım hızlı başladı. Albimo Alanyaspor, 24. Dakikada Efecen Karaca’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise Şanlıurfaspor oldu.  Sarı-yeşilliler, istediğini 78. Dakikada buldu. Şanlıurfaspor’da Volkan’ın a pasında topla buluşan Zenke, topu filelere göndererek skoru eşitledi. Golden dakikalar sonra önce Onur Akbay ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü, ardından da Youusef Yeşilmen direk kırmızı kart görerek takımını oyun dışında kaldılar. 

Alınan bu sonucun ardından Şanlıursaspor 24, Alanyaspor ise 18 puana yükseldi. Ligin sonraki haftasında Alanyaspor, deplasmanda Orduspor'a konuk olacak. Şanlıurfaspor ise Boluspor'u ağırlayacak.

Albimo Alanyaspor: 1 – Şanlıurfaspor: 1

Stat: Alanya Oba

Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Samet Çavuş

Albimo Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Türker Toptaş, Gökalp Seçal, Koray Çölgeçen, Kerem Gülbahar, Efecan Karaca, Emre Akbaba, Ayite (Dk. 41 Semih Ergül – Dk. 72 Mehmet Burak Kağan Uça), Timuçin Aşcıgil, Tomas Borek, Deniz Vural (Dk. 67 Ahmet Özer)

Şanlıurfaspor: Bora Körk, Göksu Alhas, Kenan Karışık (Dk. 67 Tello), Gökhan Alsan (Dk. 85 Hüseyin Tok), Onur Akbay, Abdulkadir Özdemir, Volkan Okumak, Veli Kızılkaya, Zenke, Serdar Özbayraktar (Dk. 46 Youssef Yeşilmen), Hakan Arslan

Goller: Dk. 24 Efecan Karaca (Albimo Alanyaspor), Dk. 78 Zenke (Şanlıurfaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Türker Toptaş ve Efecan Karaca, Dk. 79 Timuçin Aşcigil, Dk. 86 Kerem Gülbahar (Albimo Alanyaspor), Dk. 19 Zenke, Dk. 30 Veli Kızılkaya, Dk. 54 Göksu Alhas, Dk. 59 Volkan Okumak, Dk. 73 Gökhan Alsan, Dk. 90 Tello (Şanlıurfaspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 79 Onur Akbay, Dk. 87 Youssef Yeşilmen (Şanlıurfaspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.