banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ahmet Akarslan'da istifa etti

İstifa gerekçesini yazılı açıklama yaparak duyuran Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Sembol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Akarslan, açıklamasında şunları kaydetti; "Yaklaşık 4 yıldır benim için görevlerin en şereflisi olan Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yürütmekteyim.

Son günlerde Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Mehmet Cafer’in istifasıyla gelişen süreçte, Yönetim Kurulu Üyeliğimi gözden geçirme gereği duydum. Zaten son Yönetim Kurulu Üyeliğine bilgim olmadan ismimin yazıldığını, Yönetimdeki arkadaşlar da şahittir.

Son yapılan iki Yönetim Kurulu toplantısında; en doğru kararın kongreye gidilmesi gerektiğini, sezon devresi arasında gelecek olan yeni yönetimin elinin güçlendirilmesi ve kamuoyunda kan kaybettiği algılanan yönetimin tamamen değişimi ile Urfaspor adına kentte yeni bir heyecan yaratması, takımın geleceği açısından çok önemli olduğunu, bu nedenle; takıma yeni gelir kaynakları bulma, yeni strateji belirleme şansı verilmesi gerektiğini belirttim. Fakat yönetimde ki üyelerin çoğunluğu devam etme konusunda fikir beyan etmişlerdir.

Şanlıurfaspor geçmiş yıllarda bu tür süreçlerde yönetim oluşturmakta zorlanırken, bugün gelinen noktada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in Şanlıurfaspor’a olan ilgisini değerlendirmek gerektiği kanaatindeyim. Kaldı ki; Şanlıurfa Kamuoyunun Valimiz Sayın Güvenç’in fikirlerini desteklendiği algısındayım.

Önümüzdeki süreç çok doğru değerlendirilmelidir. Bu değerlendirme ortamını sağlamak adına Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum. Yeni yönetime başarılar dilerim.

Sonuç olarak istifamın daha önce istifa eden arkadaşlarımla ilgisinin bulunmadığını da belirtmek isterim" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.