banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

Adanaspor Galibiyet İçin Şanlıurfa'da

PTT 1. Lig’de hafta sonu Şanlıurfaspor ile zorlu bir müsabaka oynayacak Adanaspor, yarın yapacağı son antrenmanın ardından karayolu ile Şanlıurfa’ya gidecek.

Sakatlığı devam eden Merthan’ın forma giyemeyeceği maçta cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

Teknik Direktör Levent Eriş, taktik çift kale maçı kenardan dikkatle izlerken zaman zamanda oyunu durdurarak oyuncularını uyardı. Futbolculara maçta neler yapması gerektiğini hatırlatan deneyimli teknik adam, yardımcıları ile fikir alış verişi de yaptı.

Teknik Direktör Levent Eriş’in Manisaspor maçında aldığı cezadan dolayı takımın başında sahaya yardımcı antrenör Cevdet Çapar çıkacak. Eriş de karşılaşmayı tribünden izleyebilecek.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, cumartesi günü oynayacak maç öncesi centilmenlik çağrısında bulundu. Karşılaşmayı izlemeye gelecek olan Adanaspor taraftarlarına seslenen Akgül, “Yapılacak en küçük hareket takımımızın ceza almasına neden olabilir. O yüzden dikkatli olmalıyız. İkinci yarı zor bir peryot bizi bekliyor. Sahamızın kapanmaması için gerek Adana’da gerek deplasmanda oynayacağımız müsabakalarda sahaya yabancı madde atmamalı ve küfür etmemeliyiz. Taraftarımız ne kadar centilmen olduğunu ikinci yarıdaki maçlarda gösterecektir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.