banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

44 Malatyaspor, Karaköprü Belediyespor 0 - 1

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor deplasmanda 44 Malatyaspor’u 1-0 yenerek puanını 19 çıkararak 1 maç eksiği ile 2. Sıradaki yerini korudu.

Malatya Yeşiltepe Stadyumunda oynanan maç, Karaköprü Belediyespor’un başlama vuruşu ile başladı. Maçın ilk bölümünde iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Maçın en tehlikeli pozisyonunu dakika 33’te Karaköprü Belediyespor yakaladı. 44 Malatyaspor kalecisinin uzaklaştıramadığı top Karaköprü Belediyespor’lu Erhan’ın önünde kaldı. Erhan kalecinin üzerinden aşırttığı topu 44 Malatyaspor defansı kale çizgisinden çıkardı. İlerleyen dakikalarda başka pozisyon olmayınca ilk yarı golsüz sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan Karaköprü Belediyespor İbrahim Ülüm, Necati Karadağ ve İbrahim Taşkıran ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın son bölümünde iki takımda galibiyet golü için baskısını arttırdı. Maçın 86. Dakikasında sol kanatta topla buluşan Semih Erkmen rakibini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sol çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

Karaköprü Belediyespor 44 Malatyaspor deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 19’a çıkararak 1 maç eksiği ile lider Elaziz Belediyespor’un 1 puan gerisinde 2. Sıradaki yerini korudu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediyespor As Başkanı Remzi Ay, zorlu geçen maçta 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Görgün ise, “Maçın çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Hafta başından bu yana bu maça hazırlandık. Maçın ilk bölümünde skor üstünlüğünü ele geçirmiş olsaydık çok kolay geçecekti. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefi yakalamak için önümüze çıkan tüm engelleri bir bir aşmak istiyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyespor’a galibiyeti getiren Semih Erkmen ise, “Gol atmak çok güzel ama asıl önemli olan 3 puan almaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.