banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

35 Yaş üstü futbol ligi başladı

GAP Arena 1 no’lu sentetik çim sahada oynanan maçın başlama vuruşunu Vali Celalettin Güvenç ve Raşit Çetiner gerçekleştirirken, karşılaşma İl Özel İdarespor’un 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Bölge hakemlerinden Ekrem Gerginci’nin düdük çaldığı karşılaşmada Özel İdarespor’un gollerini Ali Gerger, İbrahim Yıldızoğlu ve Maaruf Güneş kaydetti. 3-0 mağlup olan Karakeçispor maçın ardından centilmenlik örneği sergileyerek rakip takım futbolcularını kutladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor Kulübü yöneticisi Maaruf Güneş gibi isimlerin yer aldığı Özel İdarespor takımındaki yerini alan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, amaçlarının dostluk, kardeşlik ve birliktelik duygularını pekiştirmek olduğunu dile getirdi.

Toplam otuz takımın mücadele edeceği turnuvada üç grup yer alıyor. Hafta içi oynanacak maçlarda, takımlar maçlarını otuzar dakikalık iki devre şeklinde oynayacak. Ayrıca maçı izlemeye gelenler arasında geçtiğimiz günlerde Şanlıurfaspor takımının başına getirilen teknik direktör Raşit Çetiner ve yardımcıları da yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
35 Yaş üstü Futbol Ligi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.