banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

1. Sefaspor Altın Futbol Turnuvasında Şampiyona altın verildi VİDEO

U19 yaş grubunda mücadele eden 200 takımın katıldığı turnuvanın final maçını izleyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, katılan takımların hepsini tebrik ederek, dinamik ve kendine bakan futbolcuların Şanlıurfaspor’un aydınlık geleceğini oluşturacağını ifade etti.

Her yaşta herkes için spor
Törende konuşan ve “Her Yaşta Herkes İçin Spor” sloganıyla sözlerine başlayan Celalettin Güvenç, “Gelişmiş ve medeni toplumlar iç içeler, herkes bir spor dalıyla ilgileniyor. Bizde gençliğimizin sporla iç içe olmasını yürekten temenni ediyoruz. Bu anlamda gençlerimize sahip çıkan yatırım yapan, destek veren bütün iş adamlarımıza ve insanlarımıza gençlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Siz sevgili gençleri de tebrik ediyorum” dedi.

Futbol barış ve kardeşlik projesidir
Centilmence ve güzel bir mücadele izlediğini belirten Celalettin Güvenç, “Keşke turnuvanın diğer maçlarını izleme fırsatım olsaydı diye düşündüm. En çok hoşuma giden de maçtan sonra sarılmanız oldu. Futbolun bir barış ve kardeşlik projesi olduğunu, FairPlay’inde futbolda olduğunu gösterdiniz. Herhangi bir kavga, sakatlama, sertlik yok. İşte bizim gençliğimiz bu diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Dereceye girenlere kupa ve madalya
Konuşmanın ardından Şampiyon olan Urfaspor A2 takımına madalyalarını veren Celalettin Güvenç, iki takımında futbolcularını tek tek tebrik etti. İkinci olan Gençlik63 takımına da İl Başkan Başkan Yardımcısı Bekir Kan, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kırıkçı ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma tarafından madalyaları takdim edildi.
Daha sonra kupa töreninde Urfaspor A2 takımına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç tarafından kupaları takdim edilerek, futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Şampiyona kupa, madalya ve çeyrek altın
Öte yandan 1. Sefaspor Altın Futbol Turnuvasında Şampiyon olan Urfaspor A2 takımı futbolcularına madalyanın yanı sıra çeyrek altın ve forma, ikinci ve üçüncü olan takımada forma hediye edildi.
Düzenlenen 1. Sefaspor Altın Futbol Turnuvasında emeği geçenlere de onur plaketi verildi.
Sefa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Fikret Erol, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç'e katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.
AK Parti Haliliye İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ise,Karaköprü Belediye Başkanı adına Yardımcısı Tahir Kalkan'a plaketini verdi.
1.Sefaspor Altın Futbol Turnuvası final karşılaşmasına, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in yanı sıra;  AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Kan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kırıkçı, İl Yönetiminden Zeki Kurt, Mustafa Güneş,Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Sefa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Fikret Erol, Sefaspor teknik sorumlusu Ali Akkuş ve sporcular ile davetliler yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.