banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

1. Ligi’nde mücadele eden Haliliye Belediyespor ligde iddialı


Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Haliliye Belediyespor, lige iddialı bir takım kurarak hazırlanıyor.
Mevcut teknik direktör Akif Gürgen ile yola devam kararı alan Haliliye Belediyespor Voleybol takımı yaptığı yeni transferlerle lige iddialı bir başlangıç yapmaya hedefliyor.

GÜRGEN: HEDEFLERİMİZ BÜYÜK
2019-2020 sezonunda Efeler ligini hedefleyen Haliliye Belediyespor, bu doğrultuda transferler yapmaya başladı. Geçtiğimiz yıl boyunca alınan notlar ve izlenen oyuncular doğrultusunda çalışma yapan Teknik ekibin raporu doğrultusunda 11 yeni sporcu ile sözleşme imzalandı.  Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı ve Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Direktörü Akif Gürgen, “2019-2020 sezonun hayırlı uğurlu olsun. Bugün itibari ile başlıyoruz. Takımın teknik direktörü olarak Belediye başkanımıza, Kulüp başkanımıza, yöneticilerimize bize bu kadroyu, bu imkânı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Hedeflerimiz büyük, geçen yıl da bu ekibin bir parçasıydım. Bu sene inşallah hedefimiz olan yerde olacağız. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımız yaptık. Tek hedefimiz Haliliye için, Haliliye’nin en iyi yere gelmesi için çalışmak olacak” dedi.

KULÜP BAŞKANI TATLI: TAKIMI URFA’NIN MARKASI OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ

İmza töreninde konuşan Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı ise ligin başlamasıyla ekiplerinin hazır olduğunu belirterek şunları söyledi:
“ Sezonun başlamasıyla ilk olarak hocamızla anlaştık. Hocamızın istekleri doğrultusunda bütün takımın bugün itibariyle anlaşmaları sağlanıyor. Lig’deki bütün takımlara başarılar diliyoruz. Biz Haliliye Belediyespor olarak hedeflerimiz çok yüksek tutuk. Biz bu yıl Efe Ligi’ni hedefliyoruz. Haliliye Voleybol Takımı’nı Urfa’nın bir markası olarak düşünüyoruz. Takımımız hedefi olan bir takımdır. Takımımızın başarılı olacağının inanıyoruz.”
Transferleri gerçekleşen sporcular sağlık kontrollerinin ardından düzenlenen imza töreni ile takıma dahil oldu.
Törenle Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı’na transfer olan sporcuların isimleri ise şöyle:
“Emre Erdil, Göktuğ Polat,  Bünyamin Aslan, Mesud Akman, Hamit Yüksel, Mandiraci Taha Sabah, Alican Dündar, Mehmet Bebek, Furkan Gök, Baddal Ufakmercimek ve Hasan Kaankar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.