banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Beyazgül Genç Birlik’i ziyaret etti

Ziyaretinde Genç Birlik yönetimiyle bir araya gelen Beyazgül gençlerin sorunlarını dinleyip sorunlarında çözüm noktasına gitti. Genç Birlik ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Beyazgül’e Genç Birlik Başkanın Ümit Avcı teşekkür Plaketi verdi. Beyazgül; “Gençlerle karşılıklı görüş alış verişimiz Şanlıurfa’mız için çok faydalı olacaktır” dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “ Genç’lerin sorunları çok önemli. Biliyoruz ki bugün bütün koltukta oturanlar gelecekte yerlerini gençlere devir edecekler. Ticarette, siyaset de bugün ki gençlerin ellerine geçecek. Bir kısım arkadaşlarımızın bu tür birliklerde çalışmalar içerisinde beraber olması Şanlıurfa’mız için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Çünkü farklı düşünceler, farklı fikirler ve birikimler karşılıklı olarak birbirinden yararlanacak çok güzel fikirler belki bir pazar yerinde toplanacak. En güzelleri seçilecek gençlerimiz tarafından tercih edilecek” diye konuştu
Gençlerle Görüş Alış Verişimiz Memleketimize Faydalı Olacak
Gençlerimizi kutluyorum. Zamanlarını Ülkemizin geleceğine ilişkin konulara ve memleketimizin meselelerine ayırmışlar diyen beyazgül; “ Bunlar da çok daha boşa vakit geçiren insanlar olabilirlerdi. Bu nedenle de kendilerini tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki karşılıklı görüş alış verişlerimiz çok faydalı olacaktır. Gençlerimiz bizden başka böyle tecrübeli insanları zaman zaman getirip tecrübelerinden faydalanmaları çok çok önemli. İnşallah bu böyle devam eder. Bizim de kendileri noktasında eğer siyaseten, eğer farklı konularda yapacağımız desteklerimiz olursa yanlarında olacağımızı buradan ifade ediyoruz” diyerek desteğini ileti.
Şanlıurfa Genç Birlik Başkanı Ümit Avcı konuşmasında şunları söyledi. “ Gençlerimiz ile Şanlıurfa’nın değerleri olan büyüklerimizi her hafta hasbıhal programında buluşturuyoruz. Bu hafta ki konuğumuz ise her anlamda gençliğin yanında olan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül Bey efendiydi. Başkanımızın gençlerimiz ile yaptığı hasbıhal onlarla tecrübelerini paylaşması gençlerimizin hayata bakış açılarında onlara katkı sağlayacaktır. Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Başkan’a ve İl Başkan yardımcılarına teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.