banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL’DEN YENİ YIL MESAJI


 Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesinin ardından bu yılın Şanlıurfa için ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi. Beyazgül, “Sevinçleriyle, üzüntüleriyle 2018 yılını geride bırakırken yeni yılın gelmesini mutlulukla karşılıyoruz. 2019 yılının bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza, hedeflerimize emin adımlarla devam edeceğiz. “dedi. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hareket ederek, her zaman yolunda gideceğiz diyen Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 2019 yılının Şanlıurfa için ayrı bir önem taşıdığını belirtti. Beyazgül 2019 yılının turizmde ‘Göbeklitepe Yılı’ olduğunu hatırlatarak,” Cumhurbaşkanımız tarafından 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesi bizleri oldukça mutlu etti. 2019 yılıyla birlikte Şanlıurfa, gerek turizmde gerekse de diğer alanlarda yapacağı atılımlarla ‘Altın Yılı’nı yaşayacak. Bizler de; 2019 yılının özellikle Şanlıurfa’nın tanıtımı anlamında dolu dolu geçmesi adına elimizden gelen her şeyi sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu. 
 AK kadrolar olarak ta, ‘bundan önceki yıllarda olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz adına daima hizmet anlayışı ile Şanlıurfa’mızın kalkınması gayretinde ve kararlılığında olacağız, gönül belediyeciliği düsturuyla halkımızın önce gönlüne gireceğiz ‘ diyen Beyazgül,“Bu duygularla bir kez daha 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz, İslam coğrafyası ve  tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.