banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu Uğur Demirkol Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor

Zeynel Abidin Beyazgül: Seçim Manifestomuza uyacağız

Bu iş gönül işi, memleket işi

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendilerini ifade etmeye çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Her gittiğimiz yerde gerçekten vatandaşlarımızın sıcak ilgisiyle, sevgi gösterileriyle karşılaşmamız bizleri daha çok çalışmaya yönlendiriyor. Zaten gerek geçmişimizden ve ailemizden dolayı, Milli Türk Talebe Birliği çalışmalarımızdan, gerekse Avukatlık, Noterlik mesleğimizden dolayı ve gerekse AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yaptığımızdan dolayı hemşehrilerimizin geneli bizleri tanıyor. Hele AK Parti adayı olarak kendilerini ziyaret etmemiz daha da sevindiriyor ve bizlere de bu sevgilerini, ilgilerini yansıtıyorlar. Bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın Seçim manifestosunda belirttiği konular doğrultusunda projelerimizi hazırlıyoruz, yapacaklarımızı, yapmamız gerektiğini anlatıyoruz. Kendilerinin fikirleri, önerileri varsa öğrenmek istiyoruz. Çünkü Şanlıurfa’mızı istişare ederek hep birlikte yöneteceğimizi belirtiyoruz. Urfa hepimizin memleketi. Bizim aday veya idareciler olarak üzerimize düşeni yapmaya mecbur isek te, bu iş gönül işi, memleket işi. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

Şehirlerimizi insan fıtratına uygun, daha çok hizmetle donatacağız

31 Mart seçim gecesi zaferini hemşehrileriyle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Beyazgül, “Herkeste biliyor ki; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Dünyayı ve hayatımızı nasıl anlıyorsak, yaşadığımız şehirlere de öyle şekil veririz. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. İşte bizler her zaman AK Partililer olarak halka hizmeti Hakk’a hizmet biliriz ve ona göre hareket ederiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, potansiyeli olan Şanlıurfa’mızın dünya çapında marka şehir haline dönüşme çabasına destek olacağız. 2019 yılının Göbeklitepe Yılı ilan edilmesinin gereğini yapacağız. Öncelikle ilimizi dünyaya çok daha iyi tanıtacağız. Yerli yabancı turistlere gönlümüzü açacağız. Yerli yabancı yatırımcılara elimizden gelen desteği vereceğiz. Şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet yolunda hedefimiz istisnasız bütün fertleriyle önce hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. Şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız inşaallah” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.