banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Zenbilci ve Yıldız'dan Viranşehir'e çıkartma

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Viranşehir'e  Gelerek  Başkanı  Salih Ekinciyi  ziyaret etti. Viranşehir de  yapılan çalışmalarla ilgili başkan Ekinciden bilgi aldı . 

Yapılan istişare Toplantısına  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti, Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin  ve Viranşehir belediye başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım  hazır bulundu.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Başkan Ekinciden  Viranşehir'de yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi aldı, 

 Zembilci, Viranşehir  gerek nüfus gerekse şehirleşme olarak her yıl büyüme gerçekleştirdiğini dile getirirken, Başkan Ekinci ile daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını kaydetti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de ziyaretlerinden dolayı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci'ye teşekkür ederek çeşitli  hediyeler takdim etti. (Ruha Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.