banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Zahit'ten gazeteci Polat'a ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat'ı makamında ziyaret eden Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, ''Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat'ı ziyarete geldik. Polat'ı yıllardan beridir tanıyorum. Hep kendisiyle istişareler içerisinde olduk. Fikir alış verişlerimiz oldu. Bugünde AK Parti'den Haliliye ilçemiz için Belediye başkan aday adayı olarak ziyarete geldik. Zahit burada yaptığı konuşmasında, “Haliliye ilçemiz için ne hayırlısıysa o olsun. Bugüne kadar da biliyorsunuz benim AK Parti Merkez ilçe başkanlığı dönemin de uzun süre Şanlıurfa'ya hizmet ettik. Bundan sonrada Allah nasip ederse de Belediye Başkanlığı görevinde de devam edeceğiz. Ben şunu çok iyi biliyorum ki, Şanlıurfa'da başta siz değerli basın mensupları olmak üzere bütün Şanlıurfalı ve Haliliyeli hemşerilerimiz için elimden gelen gayreti sarf ediyorum. Eğer Allah bana nasip ederse Haliliye ilçemizin kalkınması için, Haliliye’nin belli yerlere gelebilmesi için bütün Haliliye’li kardeşlerimin elini taşın altına koyacağı bir sistemi oturtmak istiyorum. Bir ilçenin ihtiyaçlarını, beklentilerini, sorunlarını tanımlamak ve değerlendirmek için kısa, orta ve uzun vadeli vizyonumuzu, stratejilerimizi ve politikalarımızı çok iyi belirlemek zorundayız. Daha yaşanılabilinir bir Haliliye ilçesi oluşturmak, her şeyden önce iyi bir yerel yönetiminden, planlı imar çalışmalarından ve bilinçli vatandaş olmaktan geçmektedir. Nasip olur aday ve belediye başkanı olduğum taktirde projelerimizi hazırlarken, bölge halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulunduracağız ve AK Parti hükümeti olarak ak belediyeciliği Haliliye ilçemiz ile tanıştırmak istiyoruz. Bütün projelerimi, planlarımı Haliliye ilçemiz üzerine yaptım. Haliliye ilçemiz için kim bir taş üzerine taş koyarsa, ben onun yanındayım. Ben bu işe elimi değil, yüreğimi ve gövdemi koydum” Dedi.

GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat ise konuşmasında ‘’Şanlıurfa’nın geleceği için çok daha ilerisi için temennilerimiz var. Bununla alakalı geçmiş zamanı geçmişte bırakıp, yeni yollardan yeni arayışlar içerisinde, umarım daha iyi ve daha güzeli bu süreç içerisinde bulmuş olacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte bir şekilde bağlamış oluruz. Bu bağlamda bizim Mustafa Zahit için pek fazla söyleyeceğimiz bir şey yok. Geçmişinde ki karnesi yeterince doludur. Umuyoruz ki Ak Parti teşkilatı ona göre değerlendirecektir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa ZahitVeysel Polat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.