banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Zahit; Şanlıurfa şaha kalkacak

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte Geçtiğimiz dönem Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığını başarıyla tamamlayan ve yeniden Başkanlığına seçilen E. Sabri Ertekin’e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin önemli kurulumlarından biri olduğunu ifade eden Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, ‘’Ak Parti ailesi olarak bugün Sanayi odası başkanımızı ziyarete geldik. Geçtiğimiz günlerde seçimlerde oldu. Yönetimleri seçildi. Bizlerde Ak Parti ailesi olarak hem başkanımızı, hem de yönetim kurulunu tebrik ediyoruz. Şanlıurfa için gerçekten çalışıyorlar ortak payda Şanlıurfa’nın ilerlemesi içinse hepimiz başkanımızın ve yönetiminin yanında birlik ve beraberlik içeresindeyiz.  Bugün Şanlıurfa büyük tarım şehri ama Sayın bakanımızla, Milletvekillerimizle, Sanayi odası başkanımızla birlikte inşallah Şanlıurfa bir sanayi kenti olma yolunda geçtiğimiz günlerde yine Sayın bakanımız ve sanayi odamızın da çok büyük destekleri ve yatırımları yapıldı. Bir süt fabrikası açıldı, 5 bin kişi istihdam edildi. Bu sadece onlardan bir tanesi dolayısıyla bu yatırımların Şanlıurfa’yı şaha kaldıracağına inanıyorum. Ve Sayın başkanıma, değerli yönetimine seçilmelerinden dolayı tekrar tebrik ediyor çalışmalarının devamını diliyoruz.’’ Dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ise, '' Ak Parti Merkez İlçe başkanlığının yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şanlıurfa potansiyelinin hepimiz farkındayız. Bunu da inşallah birlikte geliştirerek kullanacağız. Sağ olsunlar her konuda zaten bizleri destekliyorlar bu konuda da teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’da başarılı olmak için birlik olması gerekiyor. Allah’a şükürler olsun ki buda var. Bütün kurumlarımızla, siyasetçilerimizle, milletvekillerimizle, bakanımızla, valimizle, belediye başkanımızla, halkımızla, bütün sivil toplum kuruluşlarımızla iş yapmak birlikte hareket ettiğimiz zaman başarılı oluruz. Allah’a şükürler olsun sağ olsunlar arkadaşlarımız gereken desteği veriyorlar. Eğer bir şey de oluyorsa buna hepimiz birlikte başarıyoruz demektir. Yoksa kimsenin tek başına bir şey yapacak imkânı da, gücüde yoktur. Bizler desteklerinin devamını diliyoruz. Ama hepimizin de daha çok çalışması gerekiyor Şanlıurfa’mızın gelişmesi için inşallah birlikte daha hayırlı işler yaparız.’’ Dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
Sabri ErtekinMustafa Zahit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.