banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

YRP İl Başkanı Yavuz; Şanlıurfa'da görmek istemiyoruz

İl başkanı Yavuz,Bitlis’ te yaşanan kuduz vakası ibretliktir. 

Başkan Yavuz açıklamasına şöyle devam etti;Bitlis te yaşanan ve sonu maalesef ölümle sonuçlanan başı boş köpek sorunu yüzünden gencecik, daha hayatının baharında bir evladımız hayatını kaybetti. 

Bizde, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il başkanlığı olarak ne  Şanlıurfa'da ,nede Türkiye'de bu türden vakaları duymak ve görmek istemiyoruz. 

Buradan Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül e sesleniyoruz; 

Tam teşekküllü hayvan barınağı ile köpeklerin uyutulması yerine üremelerinin kontrol altına alınması.

Şanlıurfa'da tam teşekküllü bir hayvan barınağı ve Şanlıurfa ve tüm ilçelerde başı boş köpeklerin toplatılması,üremelerinin kontrol altına alınması gereklidir. Hepimizin çocukları sabah daha gün aydınlanma dan okula gidiyorlar tabi bu sadece çocuklar için değil yetişkinler içinde tehdit haline geliyor, kırsal da okula yürüyerek giden çocuklarımız var  bu tür vakaları sorumlu olduğumuz Şanlıurfa'da görmek istemiyoruz. kaza geliyorum derken durup izlemek ortaya koyulan. 

Türkiye yüzyılına yakışan bir durum değildir. Hayvan barınaklarının verimli kullanılması halinde, başı boş hayvanların üremesinin kontrol altına alındığında insanlık dışı bir uygulama olarak uyutulması sorununuda aşmış olacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.