banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yanlış okumuyorsunuz, CHP Şanlıurfa için imam istedi

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Diyanetten sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesinde,  Beydeş Köyü Yukarı Yalankoz camisi için imam istedi.

İşte o soru önergesi; Aşağıdaki sorularımın Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ tarafından sözlü olarak cevaplandırılmasını, Anayasa’nın 98. ve İçtüzüğün 96. maddeleri gereğince saygıyla talep ederim.

TBMM Genel Kurul ‘da 10 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirilen bütçe görüşmelerinin ilk gününde AKP Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş yaptığı konuşmada, “Türkiye'de hiçbir caminin imamsız kalmadığını” belirtmiştir. Ancak, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Beydeş Köyü Yukarı Yalankoz mezrasında 8 yıl önce tamamlanan caminin hala imamı yoktur. Adı geçen cami, Türkiye’deki imamsız camilere sadece bir örnektir.

Bu bağlamda,

1- 8 yıldır imam atanamayan bu camiye ne zamanimam atamayıdüşünüyorsunuz?

2- Türkiye’de imam atanmayan kaç cami vardır? Hangi illerdedir?

3- “AKP Milletvekilinin yanlış bilgi vererek halkımızı yanıltmasını” nasıl değerlendiriyorsunuz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.