banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Yamaçaltı Sakinlerinden Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi’ne Teşekkür

Yaz aylarından bu yana Eyyübiye kırsalındaki beş ayrı şantiye sahasında devam eden kırsal mahalle içi yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan ile birlikte Yamaçaltı Mahallesi’nde Muhtar Hüseyin Akkan ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte her alanda hizmete kavuştuklarını söyleyen Yamaçaltı sakinleri, Eyyübiye Belediyesi’nin köylerine ulaştırdığı hizmetler karşısında, “Dedelerimiz böyle bir şey görmedi. Yokluk zamanında yaşadık. Soğan buluyorduk, tuzu bulamıyorduk, tuzu buluyorduk, biberi bulamıyorduk. İnsanoğlu yalan söylemesin” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler. Bir başka Yamaçaltı sakini ise “Allah, Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’tan ve Eyyübiye Belediyesi’nin tüm personellerinden razı olsun. Sayın Başkanımıza, Hüseyin Aslıhan’a köylülerimiz adına çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Vatandaşların yapılan hizmetler karşısında duyduğu memnuniyet karşısında kendilerinin de büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da seçildikleri günden bu yana verdikleri vaatleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

Kırsalda özellikle kış aylarında ciddi sıkıntı yaşandığını, çamurdan geçilmediğini ve misafirlerini ağırlayamadıklarını anımsatan Başkan Kuş, “Köylülerimiz bizden köy içi stabilize talebinde bulunmuşlardı. Elhamdülillah kırsaldaki yolların yüzde 95’inin stabilize çalışmasını şu an itibariyle bitirmiş bulunmaktayız. Kalan yüzde beşi de önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bitirmiş olacağız. Akabinde sathi kaplamaya başlayacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.