banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Vekil Gülpınar ve Başkan adayı Aydın çalışıyor

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. KasımGülpınar, AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı ŞeyhmusAydınile birlikte Çavuşlu (Kerteş) Köyü sakinlerini ziyaret etti.Çavuşlu sakinleri tarafından sıcak ilgiyle karşılanan AK Vekil Gülpınar ve AK aday Aydın, “Değerli dostlarımızın ilgi ve alakası için teşekkür ederiz. Belediyeişi, gönülişi” diyerek, 31 Mart seçimlerinin önemini hatırlatıp destek istediler.

Hemşehrilerimize hizmetkâr olmaya geliyoruz
AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz M. Kasım Gülpınar ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi adayımız Sinan Tokdemir'in miting havasında geçen Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Her zaman yanımızda olan Sayın Vekilimiz Mehmet kasım Gülpınar ve Siverekli hemşehrilerimize teşekkür ederim.Seçim Bürosu açılışımızın miting havasında geçmesi bizlere ve AK Partiye olan teveccühün de bir göstergesi oluyor. Zaten hemşehrilerimize hizmetkâr olmaya geliyoruz. Siverek’i birlikte idare edeceğiz. Ne gerekiyorsa Sayın Milletvekilimiz Kasım Gülpınar’ın da desteğiyle gerçekleştireceğiz. Hak’tan ve halkımızdan yana davranacağız ve emanetinize hiçbir zaman ihanet etmeyeceğiz inşaallah” dedi.

Kazanan yine Siverek olacaktır
AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın ile birlikteAK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi adayı Cenap Baylan'ın da Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdiklerini belirten AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, “Hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan İzol'uda Seçim Bürosunda ziyaret ettik. Yine AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi adayı Lokman Karahan'ı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunduk.Siverek ilçemizde esnaf ve hemşehrilerimizle de bir araya geldik. Siverek ilçemiz 31 Mart akşamı AK Parti iktidarında yoluna devam edecektir. Kazanan yine Siverek olacaktır” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.