banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Vekil Emin Önen, AK Gençlerle VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı toplantısında gençleri dış ilişkiler ve siyasetçinin nasıl olması gerektiği konusunda bilgilendirdi ve gençlerin sorularını cevapladı.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Başkanı, AGİTPA Başkan Yardımcısı, Türkiye-Çin Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı, TBMM AB Uyum Komisyonu Üyesi, TBMM Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, yine yurtdışı görevi olan Macaristan ziyaretinin ardından ayağının tozuyla geldiği Şanlıurfa’da, Güllüoğlu ailesinden bir yakınının nikah törenine katılarak şahitlik yaptıktan sonra AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik kollarının sohbet toplantısına katıldı.

Sosyal medyaya önem verilmeli

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ ve AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Cuma Koç ve il ve ilçelerden gelen 40 üyesi ile Genel merkezden Dış İlişkiler Temsilcisinin katılımıyla, bir Konuk Evinde düzenlenen sohbet toplantısında konuşan Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Başkanı, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, genç bir Milletvekili olarak Ak gençlerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Öncelikle hemen herkesin mutlaka sosyal medyayı iyi kullanmasını istiyoruz. Herkesin birer twitter ve facebook hesabı olsun. Böylece birbirimizle çok daha süratli haberleşebilir, çalışmalarımızı herkese duyurabiliriz. En önemlisi de siyasetçi mutlaka kendisini herkese sevdirmeli, güvenilir olmalıdır. Vatandaşların taleplerini sigara paketine, kibrit kutusuna yazıp atma zamanı geçmiştir. Biz öyle siyasetçilerden değiliz. Biz vatandaşlarımıza hizmet için siyasete talip olduk. Genç bir arkadaşınız olarak Bozova ilçemizin köylerinde yaptığımız çalışmalar ve verdiğimiz güven sayesinde % 98.7 BDP’ye oy verenler tarafından bile sevgi ve coşku ile karşılanıyoruz artık. Vatandaş particilikten ziyade kendilerine, yörelerine hizmet edecek, sorunlarına çözüm bulacak siyasetçiler istiyor” dedi.

Güvenilir siyasetçi olmak

AGİTPA toplantılarından bazı anılarını ve çalışmalarını da anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Komşumuz Suriye’deki iç savaş nedeniyle ülkemize ve özellikle Şanlıurfa’mıza sığınan Suriyeli kardeşlerimiz ve iç savaş çatışması sırasında seken kurşunlarla Akçakale ilçemizde kadın ve çocuklardan oluşan 5 vatandaşımızın hayatlarını kaybetmesi olayı AGİT toplantısında dile getirildiğinde, biz Türkiye olarak Esad’ın kınanmasını istedik. AGİT’e üye 57 ülke parlamenterleriyle olan samimi görüşmelerimiz ve onların gözünde Türkiye Milletvekili olarak güvenilir olmam hesabıyla teklifimizi herkes olumlu karşıladı. Kınama yayınlandı. Hatta AGİT PA Başkanı ve 2 Parlamenterin Şanlıurfa ziyaretinde Akçakale Süleyman Şah çadır kentini gezip görmeleri, onlara gösterdiğimiz ilgi de takdirle karşılanmıştı. Dolayısıyla bize güvenleri tam. İşte güvenilir siyasetçi olmak her kapıyı açıyor, herkesin sevgisini kazanıyorsunuz. Sizde severek herkese hizmet ediyor, sorunların çözümüne katkıda bulunabiliyorsunuz” diye konuştu.

Gençlerin sorularını cevapladı

Gençleri dış ilişkiler ve siyasetçinin nasıl olması gerektiği konusunda bilgilendiren Emin Önen, AK Gençlerin sorularını tek tek cevapladı ve fırsat buldukça gençlerle bir arada olup sohbet etmek istediğini belirtti.

AGİT PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen; 57 ülkenin üyesi olduğu Avrupa Güvenlik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (AGİTPA) Başkan Yardımcısı seçilmesinden duyduğu mutluluğu da dile getirerek, “Memleketimize, milletimize, ülkemize ve özellikle insanlığa hizmet için gayret ediyoruz. Onun için 57 ülkeli AGİT’e Başkan Yardımcısı seçildim. İnsanlığa hizmete devam” dedi.

Vekil Önen’e teşekkür

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ ise, ilk defa düzenledikleri ve sohbet babında geçen toplantılarına katılarak kendilerini onurlandıran Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Başkanı, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’e teşekkür ettiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.