banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Urfa'nın 5 ilçesinde tamamlandı

Kent merkezi ve ilçelerde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştirerek hazırlamış olduğu plan çerçevesinde giden Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm Şanlıurfalının takdirini toplayarak geleceğin modern yollarını inşa ediyor.

Eş zamanlı çözüm odaklı çalışmaları ile tüm ilçelere eşit hizmetler götüren Büyükşehir Belediyesi, Suruç, Bozova, Ceylanpınar, Halfeti, Akçakale ve Harran’da devam eden prestij çalışmaları son aşamaya geldi.

Başlatılan uygulama ile ilk olarak ilçenin alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi ardından üstyapıyı sıcak asfalt ve çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

HİLVAN’DA PRESTİJ CADDELERİ ASFALTLANDI

Hilvan’da Prestij Cadde Uygulaması kapsamında altyapı hizmetlerini tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmasını sona erdirdi.
Yeni Mahalle’de Emin Güner Caddesi, Hilvan Belediyesi Önü, 100. Yıl Meydanı ve Cengiz Topel Caddesini asfaltlayarak Hilvanlıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi’ne Hilvan esnafı ve bölge sakinleri teşekkür etti.

Yollarının daha önce oldukça kötü durumda olduğunu ifade eden Hilvanlılar,”Büyükşehir sayesinde yollarımız tozdan topraktan kurtuldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

DİĞER İLÇELERDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Ceylanpınar’da Eski Viranşehir (1002. Cadde) ve Urfa Kapısı Caddesi’nde kilitli parke söküm çalışması devam ederken Büyükşehir Belediyesi’nin Suruç’ta prestij caddesinde asfalt öncesi hazırlığı devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.