banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

VATANDAŞ VE ESNAF HALİLİYE BELEDİYESİNDEN MEMNUN!

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Beyaz, Ali Doğan ve Mehmet Keskin, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte Bahçelievler Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Durmuş’unda eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle görüşerek yapılan çalışmalar hakkın bilgi verdi. Mahalledeki esnafları da işyerlerinde ziyaret eden Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi.

Haliliye Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahalle sakinlerinin işlemlerini kolaylaştırmak adına yapımına başlanılan muhtar evinin inşa alanında da inceleme yapan Başkan Demirkol, “Bahçelievler Mahallemizde, Muhtarımız Mustafa Durmuş, belediye meclis üyelerimiz ve Haliliye Belediyesi’nin teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunduk. Bahçelievler, daha öncesinde meskûn bir mahalle olduğu için burada planlama açısından yapacağımız çok bir şey yok ama mevcut olan yapılaşma düzeyinde bazı ıslah konularında bir takım önlemler alacağız. Bahçelievler Mahallesi’nde hizmete açacağımız muhtar evimizde mahalle halkına hayırlı olsun” dedi.

Mahalle Muhtarı Mustafa Durmuş ise, “Başkanım Bahçelievler Mahallesi’ni ziyaret etti. Eksikliklerimizin giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Muhtar evimizde yapılıyor. Başkanıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esnaf ve mahalle sakinleri ise Bahçelievler Mahallesi için yapılan muhtar evinin yerinin kendileri için uygun olduğunu, caddenin hareketlenmesi adına da güzel bir hizmet olacağını ifade ederek, çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.