banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Valilik Açıkladı Telabyad'ta PYD/YPG Terör Örgütüne Göz Açtırılmıyor

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi: Valiliğimiz koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk unsurlarınca, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; Telabyad’da 14.01.2021 günü gerekli tüm güvenlik önlemleri alınarak yapılan aramalarda; 3 adet telsiz komutalı alıcı devre, 2 adet toplam 2,5 kilogram ağırlığında el yapımı bomba, yaklaşık 4 kilogram ağırlığında 1 Adet OZM-72 model Rus yapımı anti personel mayını, 1 adet kapsül ile 1 adet basma tipi anahtar sistemi ele geçirilmiştir. 
Bulgular tasnif edilerek gerekli olay yeri çalışması yapılmış ve taşınması, sevki tehlike arz eden mühimmat, Bomba İmha ekiplerince imha edilmiş olup, yerel adli makamlarla koordinasyon sağlanarak tahkikata başlanmıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.