banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Vali, Başkan Bayık'ı ziyaret etti
Vali Güvenç’e Hilvan Kaymakamlığına vekâlet eden Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Genel Sekreter Uğur Hatipoğlu, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun eşlik etti.

 

 

Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekileri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan Emniyet Müdürü Mehmet Küçükseymen, , Esnaf Odası Başkanı Ömer Salgın, Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Şoförler Odası Başkanı Âdem Sütpak ve diğer kurum amirleri karşıladı.

 

Vali Güvenç, ilk olarak hükümet konağını ziyaret ederek kaymakamlığa ait toplantı salonunda kurum amirleri ve STK başkanları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Burada yaklaşık olarak 40 dakika süren toplantıda Vali Güvenç “ Hilvan ilçemizin en büyük sorunu su sorunudur. Belediye Başkanımızla birlikte el ele verip bu sorunu kökünden halledeceğiz” dedi. Toplantıda STK temsilcileri söz alarak ilçe ve köylerinde çözüm bekleten bir takım sorunları Vali Celalettin Güvenç’e ilettiler.

 

Hükümet konağında yapılan toplantıdan sonra Hilvan Belediyesini ziyaret eden Güvenç burada belediye meclis üyeleri, Sedat Kalender, Nusret Esen, Şeyhmus Göçmen, .Emin Baytak, Hüseyin Bıdık, Seydo Korunlu ve diğer belediye birim amirleri tarafından karşılandı.

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Vali Celalettin Güvenç’e ilçede şuana kadar yapılan çalışmalar ve acil ihtiyaçlar konusunda bilgi vererek destek istedi. Bayık daha sonra Vali Güvenç’e plaket takdim etti.

 

Güvenç ve beraberindekiler ilçeyi gezerek esnafı ziyaret etti. Çocuklarla da sohbet eden Güvenç çocuklara futbol topu hediye etti. Ardından ilçe jandarma bölük komutanlığı ve ÇİTOS Eğitim Merkezini ziyaret etti. Eğitim merkezinde kursiyer öğrencilerle sohbet eden Vali, İngilizce kursu gören öğrencilerden İngilizce şarkı ve Şanlıurfa’yı tanıtan sunum dinledi. Daha sonra eğiti merkezindeki öğrencilerle birlikte teniz oynadı. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ÇİTOS Eğitim Merkezindeki öğrencilere kitap ve kalem hediye etti. Vali Güvenç yaklaşık 2 saat süren Hilvan gezisinin ardından Şanlıurfa’ya hareket etti.

Mustafa Ufak / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.