banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Urmak: Urfa’nın geleceğini öngörüyoruz

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kapapınar ve başkan vekili Ömer Demir, Halfeti İlçe Başkanı Muzaffer Açar ve partililerle bir araya gelen Nüsret Urmak, teşkilatlardan destek istedi.
Büyük Türkiye’nin geleceğini inşa edilirken, milletvekillerinin üzerine de çok büyük sorumluluk düştüğünü belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, “Biz Urfa’nın geleceğini öngörüyoruz. AK Parti’de geçen 11 yıllık siyasi hayatımda, vatandaşın ve kentin günlük sorunlarının çözümünün yanında gelecek planlamasına büyük önem verdim. Hızlı bir nüfus artışı karşısında kentin ihtiyaçları da artmaktadır. Ulaşımdan, sağlığa, eğitimden sosyal alanlara kadar her konuda en az 20-30 yıl sonrasını düşünerek girişimler yapmak milletvekilinin ferasetidir. Tarım ve sanayi alanında da geleceğe yönelik yatırımların yapılması, bunun altyapısının hazırlanması için siyasete önemli görev düşmektedir. Urfa’daki sosyo ekonomik tüm parametreleri değerlendirerek projelerimizi hazırlıyor ve icra makamlarına sunuyoruz. Kısmet olur, milletvekili olursam tüm teşkilatlarımız ve halkımızla her zaman iç içe olup, ihtiyaçlarımıza yönelik projelerimizi geliştirerek uygulamaya koyma imkânı bulacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
AK Parti’nin kurucu başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başta İstanbul gibi bir metropol kentin sorunlarını çözmesinin ve Türkiye’de en ücra köşelere kadar hizmetin ulaşmasına vesile olan çalışma prensibinin tüm AK Partililere örnek olduğunu anımsatan Urmak, “Bizler de AK Parti’nin birer neferi olarak büyük ustanın çizgisinde yolumuza devam ediyoruz. 7 Haziran seçimleri, Türkiye’nin kısırdöngüsünü kıracak, yeni anayasa ve başkanlık sisteminin hayata geçmesi için de önemli. Büyük Türkiye’nin yolu, yeni anayasa ve başkanlık sisteminden geçmektedir” şeklinde konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak’ın ziyaretini memnuniyetle karşılayan partililer, Urmak’ın uzun yıllardır partideki hizmetine şahit olduklarını belirterek, milletvekili olarak da faydalı hizmetler yapacağına inandıklarını söylediler. Partililer, Urmak’a başarılar dileyerek, desteklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.