banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Urmak: Emanetiniz emin ellerdedir


İstiklal Marşı’nın, küllerinden yeniden doğan bir milletin büyük mücadelesini anlatan bir destan olduğunu söyleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, “12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milli marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı’nda ebediyyen ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, fedakârlık, azim ve inanç kavramları büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinde dile gelmiş, milletimizin ebedi düsturu olmuştur” dedi.
Milli mücadeleyi konferanslarda, kürsülerde, hutbelerde halka anlatan Mehmet Akif Ersoy’un milletin silahsız gücünü motive eden bir dinamik olduğunu ifade eden Urmak, “İstiklal marşımızın kabulünün 94’üncü yıldönümünde büyük şair Mehmet Akif Ersoy’u ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, emanetiniz emin ellerdedir diyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.