banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

‘URFA’LILAR ZAHİT’E DESTEK VERMELİDİR’

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı, Mustafa Zahit, AK Parti Şanlıurfa Merkez ilçe Başkanı iken görev yaptığı süre içerisinde de sivil toplum örgütlerini hep önemsediklerini dile getirdi.

 

 

Zahit, "Bu şehirde görev yapan idareciler, sivil toplum örgütlerinin önerilerini, düşüncelerini dikkate almak zorunda. Onlarla dayanışma içerisinde olunmalıdır. Şehrimizi 21. yüzyılın marka şehrine getirme noktasında en önemli görev sivil toplum örgütlerine düşüyor. Biz nerede olursak olalım, sivil toplum örgütlerine her zaman hizmetkâr olmaya adayız. Haliliye Belediye Başkanlığına aday adayıyız. Eğer nasip olur Belediye Başkanı olursak benim birinci önceliğim Haliliye'deki gelişmeleri ve projeleri tüm sivil toplum örgütleriyle müzakere ederek ve konuşarak yapmaktır." diye konuştu.

 

 

 

Şanlıurfa Yol İş Sendikası 1. Nolu Şube Genel Sekreteri Ömer Şıtıl, Mustafa Zahit'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Şıtıl, "Mustafa Bey yaşantı tarzınızı, duruşunuzu biliyor ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sivil toplum örgütlerine ne kadar değer verdiğini biliyoruz, buda bizi memnun ediyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bizler Tecrübeli, deneyimli insanların Haliliye ilçe başkanı olmasını istiyoruz. Ve Zahit başkanın bunu başaracağına inanıyoruz. Şanlıurfalıların Mustafa Zahit gibi bir kardeşimize destek vermelerini de bekliyoruz. Zahit başkan nasıl bu sivil toplum örgütlerine destek veriyorsa, sivil toplum örgütleri de böyle bir kardeşimize destek vermelidir. Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa ZahitÖmer Şıtıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.