banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfalı bürokrat Tarım Bakanlığında daire başkanı oldu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Uluslararası Tarımsal Eğitim Müdürlüğü’nde eğitici olarak görev yapan Sabahat Güllüoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü’nde Tarla Bahçe Bitkileri Daire Başkanlığı’na atandı.

Aslen Şanlıurfa/Siverekli olan Güllüoğlu, önceki gün daire başkanlığı görevine başladı.

Sabahat Güllüoğlu kimdir?

Sabahat Güllüoğlu, 1972 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu. 1991 yılında Elazığ Sivrice Lisesi’nden mezun olan Güllüoğlu, 1996 yılında da Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü’nü bitirdi. Milli Eğitim Bakanlığı Şanlıurfa Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda 3 yıl öğretmenlik yapan Güllüoğlu, 2000 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde göreve başladı. Güllüoğlu, 2009 yılından buyana da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Uluslararası Tarımsal Eğitim Müdürlüğü’nde eğitici olarak görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.