banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Urfa'da Bayanlar; Siyasette biz de varız

Aralarında AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı Aysel Bilir, AK Parti Halillye Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Akcan, AK Parti Haliliye Belediye Başkan aday adayı Sibel Sakızcı, AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av.Tuba Pınar Demir, aynı zamanda AK Parti Kadın Kolları üyesi olan bazı bayanlar SKM'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını ziyaret ettiler.

 

 

El Birliği Derneğinin “Siyasette Bizde Varız” projesine katılan çok sayıda bayanlar, beraberlerinde birkaç Mahalle Muhtarı ile birlikte SKM'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını ziyaret ettiler.

Kadınların önemi bilinsin
Dernek Başkanı Handan Karataş ve beraberindekiler, artık Urfalı kadınların da siyasette var olduğunun bilinmesini ve bu seçimde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’e destek olduklarını belirttiler.
Ziyarette konuşan El Birliği DerneğiBaşkanı Handan Karataş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i Valiliğinden tanıdıklarını belirterek, gerçekten Valilik kapısını herkese açmış olduğunu, kendilerinin de dernek olarak hazırladıkları 3-4 projeye destek olduklarını hatırlatarak, “Biz Celalettin Beyi çalışkan, herkesin sorunlarına eğilen, ilgilenen, millet için Allah rızasını gözeterek çalışan, çok çalışkan biri olduğu için biz kadınlar olarak kendisine her zaman destek olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Artık siyasette bizde varız. Kadınların önemi bilinsin. Sağ olsunlar birkaç mahalle muhtarımız azaları arasında kadınlarımıza yervereceklerini söylediler. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediyede kadınlarla ilgili ayrı bir birim oluşturacağız
Kadınlara her zaman çok değer verdiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç,“Anne olan, düne kadar hiçbir hak ve hukuku tanınmayan Urfalı kadınlarımızın bu hareketi, ‘Siyasette bizde varız’ demeleri çok önemli. Bu değişimin ve bu dönemin önünü açmamız lazım. Sonuca yaklaştığımız an çok zorluklarla karşılaşacağız. Hayatın her halinde kadınlarımızla, eşlerinizle, gençlerimizle hep birlikte, el ele çalışacağız. Allah yardımcımız olsun. Tempomuzu arttıracağız” dedi.
Çalışmalarını süratle davam ettireceklerini ve kadınlara da çok önem verdiklerini belirten Güvenç, “1 Nisan 2014’ten itibaren kadınlarla, kültürle, sporla ilgili başlı başına birimler kurup, yaklaşık 400 trilyon lira gibi büyük bütçe ayıracağız. Kadın Derneklerimizle oturup neler yapacağımızı belirleyeceğiz. Bu işin başına da bir kadın getireceğiz. Kadınların halinden kadınlar anlar” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, El Birliği Derneği Başkanı Handan Karataş ve Dernek üyeleri AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’le topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.