banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa'da 6 İlçe Adayı Belirlendi


Urfastar'ın haberine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Milletvekilleri kendi aralarında dün toplantı yaptılar. Toplantının ardından Genel Merkezle istişare haline geçtiler. Genel Merkezdeki üst kurul yönetiminin, aldıkları karar bakan ve milletvekillerine açıklanmamak üzere iletildi. Önümüzdeki hafta açıklanması beklenen bazı adaylar netleşti. Aralarında eski belediye başkanlarının bulunduğu 6 ilçenin belediye başkan adayı belirlendi. İşte belirlenen o ilçeler ve adaylar; Akçakale Abdulhakim Ayhan, Birecik Mehmet Faruk Pınarbaşı, Bozova Hasan Arusoğlu, Ceylanpınar Menderes Atilla, Hilvan Aslan Ali Bayık, Harran Mehmet Özyavuz

Öte yandan Gazeteci ömer Kapaklı, attığı Twetter’deki paylaşımında bu isimleri açıkladı. Diğer adayların da belirleme çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.