banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa'ya 2. Üniversite Kazandırmak İstiyor

BAŞKAN BAYDİLLİ: “ŞEHRİMİZE İKİNCİ ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, katıldığı ev toplantısında Karaköprü’de bir üniversite kurulmasını sağlayarak Şanlıurfa’ya ikinci üniversiteyi kazandırmak istediğini söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak seçilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Önceki gece ilçede Atakent Mahallesinde bir ev toplantısına katılan Başkan Baydilli, vatandaşlara Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı.
3.5 yıldır Karaköprü’ ye hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyleyen Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, bundan sonra yükünün daha fazla olduğuna ve daha fazla hizmet etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Baydilli, Karaköprü’ ye bir üniversite kurma hayalinin olduğunu ifade ederken, böylelikle Şanlıurfa’daki gençlerin Kıbrıs veya başka illere gitmek zorunda kalmayacağını kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Karaköprü için önemli hizmetlerde bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle seçildikten sonra hizmetlerimiz, projelerimiz artarak devam edecektir. Benim Karaköprü için hayalim buraya bir üniversite kurulmasıdır. Seyrantepe Mahallemizde belirlediğimiz yerde bir üniversite kurarak gençlerimizin başka şehirlere gidip okumak zorunda kalmamalarını sağlamak istiyoruz. Bunun için girişimcilerle, eğitimcilerle görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah yeni dönemde Şanlıurfa’daki ikinci üniversitenin Karaköprü’de kurulmasını sağlayacağız.”

Başkan Baydilli, Karaköprü için birçok projelerinin olduğunu ve vatandaşlardan aldıkları güçle bunları gerçekleştirmek için çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uluslarası Karaköprü Üniversitesi 5 yıl önce

Mantıklı

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Karaköprü Tıp Fakültesi açılsin. Osmabey çok uzak, rayli sistemde yapilamiyor yol tepe-dağ dolu...

Avatar
UrfaParaBasDiplomanıAlÜniversitesi 5 yıl önce

Bence urfa merkez ilçelerinden en gözde ve en popüler ilçesine yakışır bir vizyon devamını bekliyoruz karaköprü sk

Avatar
keldan 5 yıl önce

Uluslararası Karaköprü Üniversitesi 5 yılda Dünyanın ilk 500 Üniversitesi arasına girebilecek potansiyele sahip