banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

URFA STK'LARI SEÇİM SONUCUNU YORUMLADILAR

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş 1 kasımda yapılan seçim sonuçlarını değerlendirdiler. 

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yaptığı değerlendirmede halkın iradesinin kazandığını ve buna saygı göstermek gerektiğini belirtti. Ülkedeki yatırımların daha da artacağını ve ekonomik istikrarın sağlanacağını kaydeden Başkan Kaya, yatırımcıların önünü daha net göreceğini, huzur ve güven ortamının yeniden oluşacağına inandıklarını söyledi. Kaya: "Milletimizin oyları yeniden tek parti hükümetinin güçlü bir şekilde ülkeyi yönetmesini istedi.  Ekonomik yatırımların önceki yıllarda olduğu gibi ülkemizi büyüme, teşvik ve hibelerle kalkındıracağına inanıyoruz.Yıllardır birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşayan insanlarımızın huzurunu kimse bozamayacaktır. Biz hep birlikte Türkiyeyiz. Huzur içerisinde ülkemizi güzel günlerin beklediğine inancımız sonsuzdur." dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin ise yaptığı değerlendiremede: 

“ Seçim sonuçları ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Seçimde milletimiz, iradesini 4 partili bir Meclis’ten yana kullanarak AK Parti'ye tek başına hükümet etme görevi vermiştir. Milli irade yeni parlamentomuza yansımıştır. Ulusal ve uluslararası kamuoyu da görmüştür ki, Türkiye'de demokrasi bütün kurum ve kurallarıyla sağlıklı bir biçimde işlemektedir. Milletimizin, ülkemizin kalkınması yönünde gösterdiği tercih, ekonomi ve iş dünyası için çok önemlidir. İş dünyasının önünün açılması, sosyal hayatta ve demokratik açılımlarda reformların devamı, daha hızlı ve adil işleyen bir hukuk devleti yatırımların önünü açacak ve kalkınma yolunda bize güç katacaktır. Kısaca, Türkiye'nin önü açılmıştır. Bir an önce seçim sürecini geride bırakıp, hükümetin göreve başlamasını umuyoruz. Şanlıurfa’da seçilen tüm milletvekillerimize de yeni görevlerinde başarılar diliyor, ilimiz adına kendilerinden hayırlı hizmetler bekliyoruz” dedi. 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş:

“Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Halkımız 1 Kasım seçimlerinde siyasi istikrarın sağlanması yönünde tercihini kullandı ve AK partinin tekrar tek başına iktidar olmasının önünü açtı. Halkımızın ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde, istikrarsızlık ve belirsizliklere müsaade etmeyecek şekilde bir irade oluşturması, ekonomi ve iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. İş adamları olarak ülkemizde birinci gündeminin yeniden ekonomi olması ve büyük projelere yeniden başlanması en büyük temennimizdir. Ülkemizde, ekonomik yeniliklerin devam edeceğine ve ülkemizin uzun vadeli hedeflerine ulaşacağına ekonomik istikrarın sağlanacağına, taciri ve üreticiyi destekleyen iç ve dış politikaların hayata geçirileceğine inanıyoruz. Şanlıurfa Milletvekillerimize de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.