banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı Paylaşımlarına İl Başkanından Açıklama


Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, belediye başkan adayları listesi açıklandığında bunun İl başkanlığı hesabından duyuracağını açıkladı.
Başkan Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada paylaşılan listelerin gerçeği yansıtmadığını itibar edilmemesini söyledi.
Yıldız açıklamasında:
"Kamuoyunun dikkatine. Sosyal Medyada belediye başkanları listesi gerçek dışıdır. Belediye başkan adayını belirleme süreci genel merkezimizde devam etmektedir. Genel merkezimiz adaylık sürecinin tamamlanmasının akabinde, resmi hesabımız @akpartiurfa 'dan duyuru yapılacaktır" dedi.

“SÜREÇ BİTSE DE KURTULSAK”
Konuyla ilgili bir açıklama da yazar Yusuf Sabri Dişli’den geldi. Dedi kodu üzerinden çok sayıda haber yapıldığına dikkat çeken Sabri Dişli şunları söyledi: “Temel dayanaktan yoksun, samut olmayan, dedikodu ve duyumlar üzerinden  kurgulanan o kadar çok haber,  paylaşım yapılıyor ki; çamuru servis eden siyasetçi kadar, dedikodu iftiraların maşası olanlardan da iğrenir olduk! Süreç bitse de kurtulsak!”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.