banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep Adıyaman

Urfa Eski Belediye Başkanı ailesinden Güvenç'e destek mitingi VİDEO

Seçim Çalışmasını süratle sürdüren Başkan Adayı Güvenç'e iki dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığını yapan İbrahim Halil Çelik ailesi destek verdi.

 

Başkan Çelik'in yeğeni Karaköprü AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Çelik ve akrabalarının düzenlediği mahalle toplantısına büyük ilgi oldu.

 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç seçim çalışmaları kapsamında mahalle buluşmalarını sürdürüyor.

Celalettin Güvenç, AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Çelik tarafından düzenlenen Veysel KaraniMahallesinde halk buluşmasına katıldı.
“Allah bizi mahcup etmesin, bu sevgiye layık eylesin” diyerek konuşmasına başlayan Celalettin Güvenç, gençler, kadınlar, çocuklar için güzel bir Şanlıurfa tasavvur edeceklerini söyleyerek, “Her seçimde olduğu gibi, bu seçimde de bizler tüm ailelerimiz, gençlerimiz, hanım ve beykardeşlerimiz AK Parti diyecek. Türkiye’nin gelişmesi için, Şanlıurfa’nın marka şehir olması, Gaziantep’i geçmesi için AK oylarınızla partimizi, Başbakanımızı ve adaylarımızı destekleyeceksiniz” dedi.


‘Bu Şehir Hizmete Susamış’
Anakent Belediye Başkan Adayı Güvenç, Türkiye’nin 30 ilini büyükşehir olduğuna dikkat çekerek, “Büyükşehir kelimesi sadece lafta değil. İl özel idareleri kapatıldı, şehrin tamamında bir tane büyükşehir meclisi olacak. Seçeceğiniz Büyükşehir Belediye Başkanı tüm mahalleleri, köyleri, ilçeleri birlikte planlayacak. Zor bir iş çok önemli paralar, kaynaklar gelecek. İnşallah seçeceğiniz çok güçlü bir meclis ve belediyelerle beraber bu şehrin yönünü kalkınmaya, Gaziantep’e, batıya çevireceğiz ve onları da geçeceğiz Allah’ın izniyle. Akıllıca davranıp uzmanlarla çalışacak,sen ben tercihi yapmayacak;kim ehliyetli, akıllı, kimin bilgisi var bu şehir için onun elinden tutup getirecek oraya onu hizmete koyacağız. Bu şehir buna susamış artık” dedi.


“Belediyeyi Tüm Şanlıurfa’nın Belediyesi Yapacağız”
Kimseyle kısır çekişmelere girmeyeceklerine vurgu yapan Celalettin Güvenç, “Gelin bu şehrin Trafik sorunuyla, konut sorunuyla ilgili çalışın bize raporlar verin, bizde halkın karşısına çıkıp; konut sorununu böyle çözeceğiz, trafik sorunun şöyle çözeceğiz. Parklar yapacağız, uydu kentler yapacağız. Buna susamışız. Bunun için gerekli temasları hem merkezi hükümetle, karayollarıyla, hem Çevre Bakanlığıyla;hem de AK Kadroların İstanbul’da, Ankara’da hizmet eden deneyimli kadrolarıyla görüş alışverişi yapıyoruz. Amerika’yı yeniden keşfetmeyeceğiz. Sürekli tecrübelerinden, deneyimlerinden faydalanıp,  onlarla irtibat halinde olacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Nasıl ki devlet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 76 milyonu kucakladı; fakire, fukaraya hizmetkâr eyledi. Bizde Şanlıurfa’da Hz. İbrahim’in memleketinde ayrım gayrım yapmadan 1 milyon 800 bin Şanlıurfalıyı aynı gözle göreceğiz, kucaklayacağız. Bu belediyeyi tüm Şanlıurfa’nın Belediyesi yapacağız” dedi.

 

Herkes ‘İşte Bu, Benim Belediyem’ diyecek
Hiç kimsenin ‘ben kimsesizim, bana kim sahip çıkar, ben belediyeye nasıl giderim, nasıl işlerimi yürütürüm” demeyeceğinin altını çizen Celalettin Güvenç, “Söz verdiğimiz gibi Şanlıurfalı Belediyeye başı dik girecek, en iyi hizmeti görecek ve onurla belediyeden ayrılacak. ‘işte bu benim belediyem’ diyecek. Bunu sağlayacağız, bu amaçla çalışacağızİnşallah. Kaynağımıza, paramıza, kentimize sahip çıkacağız. Şimdiden başladık; yaşlılarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için mutlaka mahallelerde merkezler kuracağız. Bu şehrin genç bir nüfusu var. Bu nüfus işsiz bu yüzden İş Geliştirme ve Meslek Edindirme Merkezini ve Kurslarını mutlaka açacağız. Belediyenin sosyal tesisleri her mahallede eviniz olacak” şeklinde ifade etti.


‘12 Yıl Önceki Şanlıurfa ve Türkiye’yi Kimse Unutmasın’
Hiç kimsenin 12 yıl önceki Şanlıurfa ve Türkiye’yi unutmaması gerektiğini söyleyen Celalettin Güvenç, bu süre boyunca okul, hastane, yol, havaalanı yapıldığını ve bunu hırsızlığı önleyerek gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldırhırsızlığa izin vermediğini kaydederek, “Kimse demesin ki siz hırsızı kollar, korursunuz; korumadık ve kollamayacağız. Allah’ın izniyle bu anlamda başımız diktir. Ne kadar dosya ortaya çıkarsa çıksın yargıya teslim edilir. Biz millete koşar, millete teslim olur, milletten medet umarız. Sandıkta gelin hesaplaşalım çirkin oyun oynamayın” diyerek konuşmasını sürdürdü.


‘Belediye Başkanlarına Teşekkür’
Güvenç, “Bu şehre hizmet eden bütün Belediye Başkanlarımıza ve mevcut Belediye Başkanımıza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çelik ailesinin Büyüğü bir dönemin simge isimlerinden ağabeyimiz İbrahim Halil Çelik’e de buradan selam olsun, teşekkürlerimizi sunuyoruz. AK kadrolar arasındaki Orhan Çelik kardeşimize de sevgilerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi


Kaçar; ‘Bu Kutlu Yolda Adaylarımızla Birlikte Yürüyeceğiz’
30 Mart 2014 seçimlerinin önemine değinenŞanlıurfa AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar ise, Belediye Başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları seçeceklerini ifade ederek, "Türkiye’de yaşanan hadiselere, dünyadaki duruşuna, oynanan oyunlara baktığımız zaman bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını; bu seçimin ümmetin ve insanlık âleminin bir kader seçimi olduğunu, bir yandan 200 yıldır sömürü üzerine rantı olanların düzenlerini devam ettirme istekleri, diğer yandan Türkiye’de oynanan oyunlara son verme seçimidir” dedi.
Bu toprakların değerleriyle yoğrulmuş, yörenin hassasiyetlerini paylaşan, bu coğrafyanın evladı olan Celalettin Güvenç ile birlikte olacaklarını söyleyen Mahmut Kaçar, 13 ilçe belediye başkanını da yanlarına alarak bu kutlu yolda birlikte yürüyeceklerine dikkat çekti.


AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Çelik de, AK Partiye gönül vermiş bütün herkese teşekkür ederek, Veysel Karani Mahallesi ve Çelik Ailesi olarak bu seçim sürecinde Celalettin Güvenç’i en iyi şekilde destekleyeceklerini söyledi.


Mahalle buluşmaları kapsamında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e ve AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar’a;  İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir Erkan Sözen, Adil Tepe, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı ve partililer eşlik etti.

VİDEO işleniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.