banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyor

ŞANLIURFA, CUMHURBAŞKANINI BEKLİYOR

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının 6. olağan kongresi hazırlıkları devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kongre hazırlıklarının yapıldığı tüm ilçeleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çiftçi, Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleriyle bir araya geldi. Parti teşkilatında düzenlenen toplantıda büyük kongre öncesi yapılan hazırlıklar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 25 Şubat Pazar günü saat 15.00'de 11 Nisan Spor salonunda yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı 6. Olağan kongresi için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye teşkilatıyla bir araya gelerek istişarede bulunduklarını söyledi. Tüm ilçelerde olduğu gibi Eyyübiye ilçesinde de hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa genelinde hazırlıklarımız tamamlandı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının kongresi var ama her şeyden önce kongre öncesi miting var ve bu mitinge hazırlık yapılıyor. 2014 yılında bu yana Eyyübiye yönetimimiz elinden geleni yaptı. Eyyübiye bölgesinden başarılı sonuçlar aldık ve en başarılı ilçemiz olarak ön plana çıkıyor. İlçe Başkanımızın ve ekibinin çok büyük bir çabası var. Bizim için en önemli konu AK Parti'dir ve AK Parti çatısı altında hepimiz bir sorumluluk üstlenmiş durumdayız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ise, "Eyyübiye ilçemizde referandumda yüzde 82 oyla bizlere destek verdiler. Halkımız bu güne kadar bizlere olan desteklerini esirgemediler. İlçemizde hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha sonra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ziyaret etti. Başkan Ekinci ile bir araya gelen Başkan Çiftçi, İlçede yapılan hazırlıklar çalışmalarını değerlendirdi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı kongresi için Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Belediye Başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Kamu Kurum ve kuruluş yöneticileri, kaymakamlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi kadroları olarak 25 Şubat Pazar günü saat 15.00'de yapılacak olan miting ve kongre ile ilgili çalışmaları değerlendirdik. Belediyelerimiz ve kadrolarımız bu programa hazır ve tüm Şanlıurfalıları kongreye davet ediyoruz" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, İlçede tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek "25 Şubat Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimizi ziyaret edeceklerdir.

Koordinasyonu gerektiren çalışmalar var ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ile Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyarete geldiler. Bu mitingle ilgili hazırlıklar ve ilçemizle ilgili koordinasyonu gerektiren konularla ilgili görüştük. Pazar günü tüm Şanlıurfalıları 11 Nisan spor salonunda yapılacak olan kongreye davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.