banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'da Herkesi Çatıyı Merak Ediyor! Ne zaman çatılacak?

İttifakla aday belirleme Şanlıurfa'da bu yerel seçimde ilk olacak! AK Parti MHP ve Büyük Birlik Partisinin Çatı adayı AK Partili Zeynel Abidin Beyazgül olurken, CHP ve HDP'nin başını çektiği diğer çatı adayının kim olacağı merak konusu oldu.  Şanlıurfa eski Milletvekili Sabahattin Cevheri'nin Beyazgül'e karşı çatı adayı olup olmayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.

Cevheri: Nerede kalmıştık Şanlıurfa?
Sosyal medya hesabından attığı mesajla çatı adayı olacağı sinyalini veren Şanlıurfa eski Milletvekili Sabahattin Cevheri'nin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını pazartesi veya salı günü açıklayacağı yönünde beklentiler var.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için uzun zamandır Şanlıurfa eski Milletvekili ve Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Sabahattin Cevheri'nin adı muhalefet partilerinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 'Çatı Adayı' olarak anılıyor. CHP başta olmak üzere İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP'nin de desteğini aldığı belirtilen Cevheri, hafta sonu Şanlıurfa'ya gelecek ve pazartesi yada salı günü düzenleyeceği basın toplantısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Henüz Cevheri'nin bağımsız mı yada başka bir partiden mi aday olup olmayacağı bilinmezken, bu sorunun yanıtı pazartesi veya salı günü belli olacak.

Bu arada seçim için sosyal medya hesapları da açan Cevheri, Twitter hesabından " Nerede kalmıştık Şanlıurfa?" paylaşımında bulundu. Çok sayıda paylaşım ve beğeni alan bu paylaşıma, Cevheri'yi destekleyen onlarca mesaj atıldı.

Öte yandan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak 'Çatı Adayı' Sabahattin Cevheri'yi destekleyeklerini açıklamıştı.
AZİZ BUDAK/ŞANLIURFA OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.