banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa AK Parti'den Başbuğ, Ataklı ve Sağlar hakkında suç duyurusu

AK Parti, eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, Gazeteci Can Ataklı ve Fikri Sağlar için savcılıklara giderek 81 ilde suç duyurusunda bulundu.

Siyasette ''darbe iması'' ve ''başörtülü hakim'' tartışması devam ederken, AK Parti 3 isimle ilgili suç duyurusu için harekete geçti. AK Parti'nin, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, eski CHP milletvekili Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulundu.

Fikri Sağlar, "Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var" ifadelerini kullanmıştı.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ''Eğer Menderes erken seçim tarihini açıklasaydı, 27 Mayıs askeri darbesi büyük bir olasılıkla önlenebilirdi” açıklaması "darbe iması" tartışması başlatmıştı.Can Ataklı da ''darbe iması'' yapmakla suçlanıyor.Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Şanlıurfa Adalet sarayına gelerek Genel Merkez talimatıyla bu 3 isim hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.