banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Uludağ; Bayram havasında kongremiz olacak
Şanlıurfa AK Parti İl Binası İl Başkanlığında, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’le birlikte basın toplantısı düzenleyen Av. Osman Uludağ, Gençlik Kolları 3. Olağan genel kongre hakkında bilgi verdi.



Konuyla ilgili olarak konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Pazar günü saat 11 DSİ Konferans Salonunda Gençlik Kolların 3. olağan kongresini yapacağız. Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in katılımı ile gerçekleştireceğiz. Tüm Şanlıurfalıları Pazar günü bekliyoruz. Gençlik Kollarımız bu kongreye çok güzel hazırlıkları oldu. Pazar günü şenliğe hazırlar” dedi.



AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ise bayram havasında yapılacak olan kongremize tüm AK Partilileri bekliyoruz dedi

Başkan Uludağ; “Bilindiği üzere AK Partide kongre heyecanı başlamış bulunmakta, AK Parti İl Gençlik Kolları olarak beldelerde yapmış olduğumuz kongrelerin ardından 7 Temmuz itibariyle ilçelerdeki kongrelerimizi başlattı.

O günden bu güne kadar da sırasıyla kongrelerimi gerçekleştirdik. 14 Eylül’den itibaren de genel merkezimizin talimatıyla İl kongreleri süreci başlamış oldu. Bu süreçte bazı illerimizin İl Gençlik Kolları kongreleri yapıldı.

Bizde hayırlısıyla 23 Ekim 2011 Pazar günü DSİ Konferans Salonunda Saat 11:00’de AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Kongremizi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve Şanlıurfa Milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Kongreler partilerin bir bayram günüdür. Bizde bu bayram günümüzde tüm AK Parti ailesini coşku ve mutluluğumuzu paylaşmak üzere Pazar günü DSİ Konferans salonuna bekliyoruz. Kongremizin bizlere, Partimize ve Memleketimize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.