banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Tüysüz: Araç muayenesi işkenceye dönüştü

Tüysüz açıklamasında: ” Daha önce dile getirmiştik bir kez daha ve hizmet anlayışı bu şekilde olduğu sürece de her zaman dile getirmeye devam edeceğiz.


 Araç muayene istasyonlarının aldığı ücret verdiği hizmete daha doğrusu hizmetsizliğe göre çok orantısızdır, hatta fahiştir. Randevu da alsanız saatlerce kuyruk bekliyorsunuz zaten randevuyu 10 günden öncesine alamıyorsunuz muayenenin bitiminden 2 gün önce randevu alsanız 10 gün sonraya veriyor süresinde veremediği randevu nedeniyle de kusur sizinmiş gibi de fahiş bir gecikme faizi alınıyor. Hizmeti zamanında sağlayamıyorsan bunun kusurunu gecikme faizi olarak vatandaşa yüklemeye hakkın var mı? Tekel olmanın avantajını fahiş bir hizmetsizlik olarak size fatura ediyor. Bu alan tekelci bir mantıkla değil rekabet koşulları sağlanarak pek çok noktada veya gezici muayene istasyonları sayısı artırılmalıdır Araç sahipleri çok fahiş oranlarda yakıt, bakım, ÖTV, KDV, bandrol, sigorta ve kasko bedelinin yanında bir de muayene için fahiş ücretler öderken bu paraya denk gelen bir hizmet almayı hak ediyor. Düşünün ki araç satış ilanlarında bir aracın muayene süresine daha çok varsa bunu aracın pozitif bir özeliğiymiş gibi yazıyorlar çünkü muayene bir işkenceye dönüşüyor ve insanlar bu işkenceye katlanmamayı aracın pozitif bir özelliği gibi sunmak zorunda kalıyorlar.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.