banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Türkiye Siyasetinin Gündemine Oturan Murat Çuhadar’a Ak Parti Rozeti Takılması Bekleniyor

Türkiye’nin Yaşam Koçu olarak bilinen ünlü sosyoterapist ve Gazeteci Yazar Murat Çuhadar geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanlığı görevinden istifa ederek ülke siyasetinin gündemine oturdu. Uzun yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Partiye destek vermesiyle tanınan Çuhadar’ın İyi Partiye geçişi şok etkisine yol açmıştı.

Ak Parti içindeki bir takım sorunlara tepki göstererek İyi Parti davetini kabul eden Murat Çuhadar’ın gerçekleştirdiği istifa Türkiye siyasetinin birden rota değiştirmesine sebep oldu. İstifasının ardından peş peşe gelen diğer istifalar ile sarsılan İyi Parti’nin yanı sıra, Çuhadar istifa açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik yaptığı sert açıklamalar ile siyaset gündemine bomba etkisi oluşturdu.

İSTİFASININ ARDINDAN TÜRKİYE’NİN YÜZYILI PLATFORMUNU KURARAK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN YANINDA YER ALDI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanlığından istifa etmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vizyon 2023 hedefine destek verme kararı alan Çuhadar 81 ili kapsayan temsilcilik sistemi ile Türkiye’nin Yüzyılı Platformu’nu kurarak harekete geçti.  Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ak Parti rozeti takılması beklenen Çuhadar’ın Ak Partiye dönüşü yurt genelindeki Ak Parti seçmeni tarafından büyük sevinçle karşılandı.

SİVRİ DİLİ VE CESARETİ İLE GEREKTİĞİNDE EN SIKI MUHALİF OLMASI İLE TANINIYOR.

Ak Partiye yıllardır verdiği destekle birlikte, gerektiğinde Ak Parti teşkilatlarına karşı sert yazıları ve tepkileriyle tanınan Murat Çuhadar, Mardin siyasetçilerinin kendilerine rakip olarak gördüklerinden ötürü çekindikleri ve yerel siyasette önüne engel koydukları bir isim olarak da biliniyor. 2019 seçimlerinde Artuklu Bağımsız Belediye Başkan adaylığına soyunan Çuhadar, HDP’nin seçimi kazanma  riskine karşı seçim arifesinde adaylıktan çekilip Ak Parti saflarına katılarak Ak Partinin Artuklu seçim zaferini kazanmasında önemli bir rol oynamıştı.

ULUSAL VE ULUSLARARASI ARENADA SOSYAL LİDER OLARAK DA BİLİNİYOR

Gerçekleştirdiği sosyal kalkınma projeleri, eğitim faaliyetleri, yazdığı kitaplar ve verdiği konferanslarla bilinen, başarılı organizasyonları ve özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yurt genelindeki FETÖ’ye tepki organizasyonları ile dikkat çeken Çuhadar, Şırnak, Mardin, Diyarbakır illerinde geçmişten beri PKK ve HDP’ye dair sert tepkileri ile bilinmektedir.

İşte Çuhadar’ın kurduğu Yeniyüzyıl Platformu’nun bildirgesi

TÜRKİYE’NİN YÜZYILI ÇALIŞMA İLKELERİ

•         Türkiye’nin Yüzyılı Platformu ülkemizin Milli ve Manevi değerleri, kalkınma ve üretim becerileri, demokrasi ve çağdaş yaşam unsurları, toplumsal kucaklaşma, barış ve huzur birlikteliği duygularıyla bezenmiş bir platformdur.

•         Platformumuzun kuruluş ve çalışma amacı 2023 seçimleri ile başlayacak olan Türkiye’nin Yeni Yüzyılı programına destek olmak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Yeni Yüzyıla girerken Dünya’ya kabul ettirmiş olduğu Türkiye Vizyonunun daha güçlenmişini sağlamak ve korumaktır.

•         Platformumuz hiçbir şekilde kişilerin menfaat içerikli taleplerine hizmet eden, vaat veren, aracı olan bir yapısı, misyonu ve görevi yoktur. Platformumuz ülke genelindeki temel sorunların çözümünde Hükümet’e ve Sayın Cumhurbaşkanı’na dilek ve önerileri sunmakla yükümlü ve sınırlıdır.

•         Platformumuz hiçbir kişi ya da kuruluş ile finansal destek bağlantısı ile bağlı değildir. Platform üyelerimizin gönüllülük, inanç, çaba ve emek birlikteliği ile yürümektedir.

•         Platformumuz Türkiye’ye yeni kuşak genç siyasetçilerin yetişmesi ile ilgili konularda üstün bir gayret ve emek sarf edecektir.

•         Platformumuz, Hak ve Adalet çizgisinin korunmasını ahlak koruması olarak kabul etmiş ve bu unsurdan asla taviz vermeden yürüyecektir.

•         Platformumuz ast üst ilişkisi çerçevesinde değil, demokrasi ve inanç çerçevesinde omuz omuza yürüme yüreği olan üyeler birlikteliği kurulmuş ve işleyişi istişare kültürü ile devam edecektir.

•         Platformumuz üyelerinin tamamı, ülkemizin, bayrağımızın, inanç duygularımızın, toplumsal kalkınma, bilim sanat kültür ve sosyal yapı yelpazesindeki tüm unsurlara sivil inisiyatif olarak hizmet ve destek olmak, toplumun ses sözcüsü görevinin ortaya koymak amacıyla kurulmuştur.

•         Platformumuz, terör ve terör uzantılarına karşı Devletinin yanında her daim yer alıp, Millet menfaatine yönelik hareket etme düsturundan asla taviz vermeyecektir.

•         Platformumuz, toplumsal kuşatılıcık yönünü her zaman koruma altına alıp, din, dil, ırk ayırımı yapmaksızın halkın Türkiye’nin yeni yüzyılında en demokratik şartlarda yaşaması için en yüksek ses ve emekle hareket edecektir.

•         Platformumuz, Kadın ve Gençlik hareketlerini ilk sırada pozitif ayırımcılık çerçevesinde koruyup, çocukların daha mutlu bir yaşam hakkını elde etmeleri için çalışacaktır.

•         Zoom mitingleri, paneller, saha çalışmaları, konferanslar ve sosyal bileşen çalışmalarıyla VİZYON 2023’e destek çalışmaları ataklarını 2023 seçimlerine kadar aralıksız sürdürecektir.

•         Platformumuz, Türkiye’nin her ilinde ve ilçesinde Kadın ve Gençlerin aktif siyasette yer edinmesi için üstün gayret sarf edip, toplumsal kalkınmada ülkeye katkı sağlayacak nitelikteki Gençleri ve kadınlarımızın, liyakat sahibi bireylerin tanıtımını sağlamak ve Cumhurbaşkanına seslerinin duyurulması için azami gayret sarf edecektir.

•         Platformumuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarına VİZYON 2023 hedeflerine dair gönülden inanmış ve sadakatle, azimle ve yürekle çalışma kararı alarak harekete geçmiştir.

TÜRKİYE’NİN YÜZYILI PLATFORMU KURULUŞ BİLDİRGESİ

Türkiye’nin Yüzyılı Platformu 16 Kasım 2022 tarihinde kurulmuştur. Kuruluş gayesi bir takım siyasi mekanizmalar ile fırsat kollayıcısı hain odakların ülkemize dair gerçekleştirmeye gayret ettikleri oyunları bozmak ve halkın istikbal, ülkemizin beka sorunlarına dair Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın politikalarının korunması amacıyla sivil inisiyatif oluşumu olarak kurulmuştur.

Ülkemizi bölmeye, ayrıştırmaya, aile ve toplum dokumuzu bozmaya, çirkin lisan kültürleri, nifak tohumları, algı operasyonları ile çocuklarımızı, gençlerimizi ve toplumun genelini bozmaya çalışan kişi ve oluşumlara karşı hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında duruşumuzu göstererek önleyici mekanizmayı sağlamaktır.

İktidar kanadında toplum vicdanını rahatsız eden unsurların yüksek sesle dillendirilmesi pozitif bir destek unsurudur. Ayrıca gerçek demokrasinin gereğidir. Bu nedenle Gerek parti içerisinde, gerek bir takım kamu kurumlarında muammalı durumda olan konuların sayın Cumhurbaşkanına iletilmesi hususunda platformumuz her türlü adımı ve gayreti sonuç alana kadar gerçekleştirecektir.

Ülkemizin başta güvenlik ve ekonomik sorunlarının çözümünde toplumun tüm unsurlarıyla birlikte hareket ederek oluşturacağımız yaşam atölyesinde iktidara proje tekliflerinin hazırlanması çalışmaları ivedilikle faaliyete geçecektir.

Siyasi unsurlar tarafından toplumun gerilmesine neden olan politikaların karşısında, iktidarın gerçekleştirdiği tüm hizmet ataklarını gerekliliği ölçüsünde tanıtmak, anlatmak ve desteklemek platformumuzun ana hedeflerinden birisidir.

Demokrasi, insan hakları, sosyal adalet, hukuk, eğitim, ekonomi, sağlık ve basın özgürlüğü gibi alanlarda kolektif çalışma modeliyle başta gençlerimiz olmak üzere, tüm toplum unsurlarıyla ortak hareket etme çalışmalarımız derhal başlayacaktır.

2023 seçimlerinin sıradan bir seçim değil, Türkiye’nin vizyon asrı başlangıcının bir seçimi olduğu bilinciyle hareket ederek, toplumun bir ve birlik duygularının yeniden inşası için üstün çaba sarf ederek adımlarımıza ve çalışma eylemlerimize başlayacağız.

2023 seçimlerinin ülkemize daha üstün demokrasi, bilim, eğitim, tarım ve sanayi kalkınması getireceği gerçeği kaçınılmazdır. Ancak bir o kadar daha önemli olan konumuz, ülkemizin sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde edindiği uluslararası güçlü ülke olma duruşumuzu korumak ve ilerletmektir.

2023 yılı ve sonrası Z kuşağı diye adlandırılan gençlerimizin şaha kalkış asrı olarak başlayacaktır.

Gençlerimizin yaşam yönetim mekanizmalarında en üst seviyede değerlendirilmeleri noktasındaki hedefimiz tavizsiz ve net kararlılık içerisindedir. Bu nedenle gençlerimizin yürekli adımları, beyin güçleri, azim ve kararlılıkları ile topluma nefes verecek en önemli unsur olduğunu biliyor ve onları baş tacı yaparak arkalarında yürüme onurunu yakalayana kadar çabamıza ve emeğimize devam edeceğiz.

Nifak ekicilerine, niyet kirliliklerine, üslup ve ahlak bozukluğu ile topluma zehir saçanlara, mafyatik hevesler barındıranlara, yolsuzluk, adaletsizlik ve yalanı şiar edenlere karşı mücadelemiz ve toplumu koruma duygumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.

Düşünen, üreten, çalışan, mutlu olmayı bilen, milli ve manevi değerlere, insan haklarına, sosyal adalete ve kısacası kalbi abdestli her bireyle el ele, omuz omuza yürümek platformumuzun ana kararı ve hedefidir.

Ben duygularına izin vermeden, çıkar ve menfaat ilişkilerine tamamen kapalı olan kapımız, gönlü vatan için çarpan her bireye sonuna kadar açık bir kapıdır.

Liderimize etiket kabul etmiyoruz ve bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Liderimiz Erdoğan’dır.

Liderimize biat etmiyoruz. Ona tüm kalbimizle inanıyoruz.

Liderimize İlah gibi bakmıyoruz. İlahımız Allah’tır ve liderimizle aynı Allah’a inanıyoruz.

Liderimize kimse ket vuramaz onu bizden koparamaz. Sessiz çığlıkları duyan ve bilendir. Merak etmeyin her sesi ona duyurmak platformumuzun boyun borcudur.

Aç mı kalacağız? kalalım

Zorluklar çekmeye devam mı edeceğiz? edelim

Hepsi geçecek inanın. Yeter ki VATANSIZ kalmayalım.

40 yılı aşkın bir süredir PKK

Onlarca yıl DHKP C

7 yıl FETÖ

İsrail’i, Amerika’sı, Avrupa’sı da cabası

YENEMEDİLER – YENEMEYECEKLER. İNANIN SANDIĞINIZDAN DA AZ KALDI. GELİYOR BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE.

1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Cumhuriyeti kurup bize emanet ettiler. Hepsinin ruhu şad olsun. Atalarımız ile birlikte koruduk ve bu günlere kadar geldik. Şimdi sıra ikinci yüzyıl’ da yani 2023 başlıyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarıyla, Milletimizin her bir ferdi ile Yeni Yüz yıl , Yeni bir cihan devleti olma yolunda yürüyecek. Bunu gençlerimiz başaracak, bunu annelerimiz başaracak, bunu işçimiz, köylümüz, emeklimiz başaracak.

Bu başarı için bir olma, birlik olma zamanı. Tarihimizin en büyük savaşını verdiğimiz dönemdeyiz ve bu savaşı zafer ile sonuçlandıracak lider Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bundan sebeple liderimize ve milletimize güveniyoruz. Hep birlikte Türkiye ve hep birlikte 2023 diyoruz.

Birliğimizi bölmeden, bir birimize düşmeden, inanarak, güvenerek, azmederek ve hedef 2023 ve Erdoğan diyerek çıktığımız bu yol kutsal yolculuktur. Türkiye’nin Yüzyılı Platformu gençliğin ve kadınlarımızın hareket yoludur, ülkemizin istikbal ışığıdır ve bu Platform vatana sevdalı her bir ferdin platformudur.

Platformumuz, İl/İlçe Temsilcilikleri, Kadın ve Gençlik örgütleri ile VİZYON 2023 programı ile ilgili tüm süreçlerde sahada olacaktır. Platformumuzun üyesi olun ve gönlünüzün ikametgah belgesini bizden alın. Saygılarımızla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.