banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Türkiye Geneli 9 Haziran Koronavirüs Vaka Sayısı Açıklandı

Türkiye'de bugün yapılan 37 bin 225 yeni testten 993 kişide Kovid-19 pozitif çıktı. bugünkü pozitif vakalarla birlikte salgına yakalanan toplam kişi sayısı 172 bin 114 kişiye ulaştı. covid-19 salgınına yakalanan hastaların 144 bin 598 kişisi iyileşerek taburcu oldu.

İyileşenlerin sayısındaki artışa dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin koca, Son 24 saatte iyileşen hasta sayımızın üçte biri kadar yeni hastamız var dedi.

Virüsün etkisini kaybetmediğine dikkat çeken Sağlık Bakanı Koca, tedbilere sıkı sıkıya bağlı kalınmasını istedi.

Bakan Koca Türkiye'nin Günlük Koronavirüs tablosunu paylaştığı sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
"Son 24 saatte iyileşen hasta sayımızın üçte biri kadar yeni hastamız var. Tanı konup, yatırılan hastalarımız sebebiyle yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç arttı. Virüsün etkisinin zayıfladığını gösteren bilimsel bir veri yok. “Normal” olan, tedbirdir" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.