banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

TORU, FUAR’DA VE İLİM CEMİYETİNDE


Ak Parti milletvekili aday adayı İbrahim Toru, 14 Mart’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek olan ve bu yıl ikincisi düzenlenen tarım fuarını ziyaret etti.

Şanlıurfa Tarım ve Hayvancılık fuarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Toru, stantları tek tek dolaşarak bilgi aldı.

Tarım Fuarı alanında Haliliye belediyesinin standında ziyaret eden aday adayı İbrahim Toru, Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı ile bir süre sohbet etti.

Toru, Şanlıurfa’nın tarımda, turizmde önemli bir yere sahip ama fuar alanında olmaması bir eksiklik, bunun giderilmesi için çalışma yapılması lazım, fuarın bölgenin tanıtımı için önemli olduğunu ifade etti.

Tarım fuarını ziyaretinin ardından milletvekili aday adayı İbrahim Toru ve beraberindekiler daha sonra ilim yayma cemiyetinin Şanlıurfa şubesini ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyetinin Şube Başkanı Avukat Cüneyt Altıparmak, ile görüş alış verişinde bulunan aday adayı Toru, ilimin diyarın olması için Şanlıurfa’nın önünde herhangi bir engelin olmadığını belirtti.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.