banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Topçu Meydanı temeli atılıyor

Şanlıurfa Belediyesi, 12 Ağustos 2012 Pazar Günü Saat 15’te Topçu Meydanı’nda Devlet Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceği toplu açılış ve temel atma töreni için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Yeşildirek Köprülü Kavşağı, Cengiz Topel Alt Geçidi, Yürüyen Merdivenli Üst Geçidi, 5 Adet Modern Semt Pazarı’nın açılışlarını gerçekleştirecek olan Şanlıurfa Belediyesi, düzenlenecek olan törende ayrıca Topçu Meydanı ve Haleplibahçe Projelerinin ise temellerini atacak.
Devlet Bakanı Faruk Çelik’in katılması beklenilen toplu açılış ve temel atma törenine tüm Şanlıurfalıları davet eden Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, gelinen noktada kendilerine daima destek olan Devlet Bakanımız Faruk Çelik’e ve hemşehrilerine teşekkür ettiğini söyledi.
FAKIBABA: BELEDİYE ÇALIŞTIKÇA, ŞANLIURFA GÜZELLEŞİYOR
Şanlıurfa Belediyesi’nin çalışmalarıyla kentte büyük değişimler yaşandığına dikkat çeken Fakıbaba, “Göreve geldiğimiz 2004 yılından itibaren gece gündüz durmadan Şanlıurfa için, Şanlıurfalılar için, Şanlıurfa’nın geleceği için çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. 2004 yılında Şanlıurfa’yı terk etmeyi düşünen hemşehrilerimiz, şimdi Urfalı olmaktan, Urfa’da yaşamaktan gurur duyuyorlar. Sadece hemşehrilerimiz değil dışarıdan gelen misafirler ve yabancılar dahi kentteki değişimden dolayı hayranlıklarını dile getiriyorlar. Bizler de, halkımızdan aldığımız bu sinerji ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan hizmete giren projelerimizi açıyor, diğer yandan yeni projelerin temellerini atıyoruz. Şanlıurfa’nın sadece bugününü değil, geleceğini de düşünüyoruz. Bu mutlu günümüzde bizlerle beraber olacak olan ve katkılarını esirgemeyen Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e teşekkür ediyor, tüm halkımızı bu törene bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.