banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Teşkilat Başkanı Nebati; Ş.Urfa örnek oldu

AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati Şanlıurfa’da AK Parti İl Başkanlığında toplantı yaptı. Nebati; “Şanlıurfa’da, yüzde 65 oy oranı ile çıkan partimiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi.  

AK Parti İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanları ile bir toplantı yapan Nurettin Nebati, toplantı hakkında şöyle konuştu; Gelişimin en temel sebeplerden bir tanesi ise Teşkilat Başkan Yardımcılığına seçildikten sonra ilk turuma çıktım. Kendi memleketime geldim.  İlk turumda Şanlıurfa ve kendi ilçem Viranşehir’i ziyaret ettim.

Burada İl Teşkilatı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları ile bir toplantı yapmak ve kendi bölgem olan illerin bir resmini çekmek amacıyla buraya geldim.

Burada gördüklerim karşısında çok mutlu oldum. Burada yapılan toplantıda, gerek daha önce toplantı yaptığım beş ilde ve birçok ilçede yaptığım toplantıdan Doğu ve Güneydoğu’da teşkilatlarımın ne kadar güçlü olduğunu bu nedenle başarıyı niye elde ettiğimizi yakinen görme imkânı elde etmiş oldum.  Mutlu oldum. AK Partiye yakışan, iç dinamiklerine uygun, Genel Başkanımıza ve Başbakanımıza layık bir teşkilat yapısını görmekten mutluyum.

 Bugün Şanlıurfa’da genel Merkez havasında oluşturulmuş bir teşkilat düzeni ile karşılaştım. Bu arkadaşlarla toplantı yaptık ve binanın fiziki koşulları çağın gerektirdikleri uygun ve Şanlıurfa’nın kendi yapısına uygun bir şekilde oluşturulduğu içinde ayrıca mutluluk duyuyorum.

İnşallah bu fiziki koşullarla beraber teşkilattaki arkadaşlarla önümüzdeki adımlar daha da yüksek atılacaktır.  Milletvekili Genel Seçimlerinde yüzde 65 oy oranını yakalamış bir teşkilat başarılı bir teşkilattır.  Bu başarı Türkiye’ye örnek olacak bir teşkilattır. Bu örnekten dolayı herkesin Şanlıurfa teşkilatı, Şanlıurfa teşkilatları, Şanlıurfa Milletvekilleri ile konuşulan bir il olmuştur. Tarihi, kültürel, sosyal anlamda başarısına başarı katmış, Türkiye’nin önemli yıldızlarında biri olan Şanlıurfa’da bulunmaktan ve en önemlisi bir Urfalı olmaktan gurur duyurum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili ve hemşehrimiz Nurettin Nebati görevi kapsamında bölge illeri ve şehrimizi ziyaret etmiştir. Viranşehir’de toplantı yaptıktan sonra İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımızla İl Binasında bir toplantı yaptık. Bu toplantıda genel olarak sorunlarımızı ele aldık. Tanışma toplantısı oldu. Bizde bir hemşehrimizin Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcılığına gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, toplantıdan sonra kentten ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.