banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Tayyar Yetim'den miting gibi büro açılışı

Karaköprü Esentepe semtinde yüzlerce kişinin katılımıyla düzenlenen büro açılışına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, MKYK Üyesi Vidan Polat, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, Karaköprü ilçe başkanı Sait Ağan, kadın kolları başkanı Seher Kılıç ve yönetimi eski Belediye başkanlarından İbrahim Halil Çelik ve Uğur Esat Akgül de hazır bulundu.


Seçim bürosu açılışında söz alan belediye meclis üyesi Tayyar Yetim: "Büro açılışında kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına akrabalarına ve kendilerini yalnız bırakmayan Karaköprü seçmelere teşekkür ederim" diyerek birlik ve beraberlikle başarıya ulaşacaklarını sözlerine ekledi.
Programda söz alan il başkanı Bahattin Yıldız, Kalabalığın kendilerini oldukça memnun ettiğini  seçmenlerin AK Parti'ye gösterdiği ilgi ve alakanın her gün biraz daha arttığını ve seçimde sandıkları patlatacak larını belirtti. kendilerine seçim bürosunu açın kendilerine seçim bürosunu açan Tayyar yetime teşekkür ettiğini belirterek kendilerini yalnız bırakmayan mersavi aşireti her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür etti.
AK Parti Büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri gülender açanal birer konuşma yaptılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.