banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Tayy Aşiretinden Başkan Adayı Canpolat’a Destek

AK aday Canpolat, Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı M. Emin Ataş, 27. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Sedat Ertürk ile beraber Buğday pazarı esnafını ziyaret etti. Buğday Pazarı esnafının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Canpolat “Esnaflarımız bizim için çok önemli. Her zaman esnaf kardeşlerimizin yanında olacağız”. dedi.

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan AK aday Canpolat,” Bugün esnaf ziyaretlerimiz kapsamında Zahireciler Borsası Başkanı ve borsa esnafı ile bir araya geldik. Esnafımızın AK Parti’ye güvenleri tam. 1 Nisandan itibaren bizlerde esnafımızın, vatandaşımızın emrinde olacağız”.

AK aday Mehmet Canpolat esnaf ziyareti sonrasında ise Esentepe Mahallesi’nde bulunan Kadınların Seçim ofisini ziyaret ederek sohbet kadınlara hitap etti.

Canpolat, akşam saatlerinde ise Ali Yıldız’ın düzenlemiş olduğu ev toplantısında Tayy aşiret mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen ev toplatışına AK Parti Haliliye ilçe Başkanı  Süleyman Aksu, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Toru, kanaat önderlerinden Mehmet Tatlı, AK Parti Haliliye Belediyesi meclis üyesi adayları, muhtarlar ve Tay aşireti gençleri katıldı.

Toplantıyı düzenleyen Ali Yıldız’a teşekkür eden AK aday Canpolat, Tayy aşiretinin bu güçlü desteği bizleri mutlu etti. Bizleri yalnız bırakmadığınız Tayy aşiretinin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Yerel seçimler öncesinde projelerimizi açıkladık, altına imzamızı attık. 17 Yıllık AK Parti iktidarında yapılan hizmetler bundan sonra da yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Buradaki bu coşkuyu görünce tamam inşallah diyorum.

AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu ve toplantıyı düzenleyen Ali Yıldız’da birer konuşma yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.